REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan Horoza destek sözü

Vali Altıparmak’tan Horoza destek sözü

Denizlispor yönetimi Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Temmuz 2016 Perşembe, 12:36

Denizlispor’da bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren yönetim bir yandan da protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim, kaymakamlık ve büyükşehir belediyesi ziyaretlerinin ardından bugün Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ederek forma hediye etti. Başkan Süleyman Urkay önderliğindeki yeşil siyahlı yönetim üzerinde adı yazılı formayı Vali Altıparmak’a verip destek istedi.

Başkan Urkay ziyarette “Buradaki tüm yönetim kurulu arkadaşlarımın ve benim çabam güzel bir kulüp yaratmak. Bütün çabamız bu yönde” dedi.

Vali Altıparmak ise zor bir dönemden geçildiğini hatırlatarak, “Özel günlerden geçiyoruz. Hayatın normale dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Denizlispor’u çok fazla takip etme olanağı bulamadım. Ama borçları nedeniyle sıkıntı yaşadığını biliyorum. Bu tek başına Denizlispor’un sorunu değil. Türkiye’deki pek çok kulübün ekonomik sıkıntıları var. Denizlispor’u iyi biliyorum. Sadece bugünden değil geçmişten de iyi biliyorum. Bu süreçte biz de elimizden geleni yapacağız. Denizlispor’u yakından takip edeceğiz” dedi.

Soru üzerine Fenerbahçe taraftarı olduğunu fakat fazla ilgilenmediğini söyleyen Vali Altıparmak sohbet sırasında Başkan Urkay’a kampı ve transferleri sordu.

Başkan Urkay geçiktikleri için kamp sürecini Denizli’de geçireceklerini söylerken biri yabanca üç transfer ile transfer çalışmasını bitireceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..