REKLAMI GEÇ

VALİ KARAHAN’DAN BAŞKANA DESTEK

VALİ KARAHAN’DAN BAŞKANA DESTEK

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizlispor Başkanı Üstek ve ekibini ziyaret etti, “Denizlispor iyi yolda. Kulüpte güzel gelişmeler gözlemliyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2017 Salı, 10:03

Denizlispor’un dün sürpriz bir konuğu vardı. Denizli Valisi Hasan Karahan yeşil siyahlı yönetime destek takıma da moral vermek için Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ne gitti.

Burada Başkan Mustafa Üstek ve yönetimi tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Hasan Karahan, yeşil siyahlı kulpte son dönemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Mustafa Üstek ve ekibini son dönemde yaptığı çalışmalar için tebrik eden Vali Karahan, takımın aldığı başarılı sonuçlar için teknik ekip ve futbolcuları da kutladı. İlk olarak futbolcu ve teknik heyetle bir süre görüşen Vali Hasan karahan daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yaptı.

DAHA İYİ YERLERE GELMELİYİZ
Ankaragücü maçında Denizlispor’a başarı dileyen Vali Karahan, futbolculara ve yönetime gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ederek, “Denizlispor Yönetim Kurulu elini değil bütün gövdesini taşın altına sokarak, büyük bir azimle çalışıyor. Ancak Denizlipor sadece yönetim kurulunun değil, bu şehrin önemli bir markasıdır. Şehir olarak bütünleşerek, Denizlispor’u benimsemeli ve daha iyi yerlere getirmeliyiz” dedi.

Ziyarette konuşan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, “Son haftalarda aldığımız sonuçlar ile yüzümüz gülmeye başladı. Daha iyi yerlere geleceğimize canı gönülden inanıyoruz. Bizler futbolcularımıza ve hocalarımıza güveniyoruz. Sizlerin destekleri ile daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Daha sonra yöneticiler ile bir toplantı gerçekleştiren Vali Hasan Karahan, takımın genel durumu ile ilgili bilgiler aldı. Kulüpte özellikle mali çalışmalara ilişkin de Vali Karahan’a bilgi verildi. Denizlispor için bir yemek organizasyonu düzenlenmesini isteyen Vali Karahan, bu organizasyonda Denizlispor’un mali durumu hakkında kamuoyuna bilgiler verilmesini istedi.

Toplantının ardından tesisleri gezen Karahan, Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ettikten sonra  ziyaretini noktaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..