REKLAMI GEÇ

Veli Acar: Her şeyimizi ortaya koyacağız

Veli Acar: Her şeyimizi ortaya koyacağız

Denizlispor kaptanlarından Veli Acar sezon sonuna kadar tüm futbolcuların her şeylerini ortaya koyarak takımı ligde tutacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 11:03

Denizlispor’da güzel günlere inanç sürüyor. Yeşil siyahlıların kaptanı Veli Acar sezon sonunda takımı ligde tutacaklarını söyledi.

Önceki gün antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Veli Acar, “Kongre bitti. Artık iş bize kaldı. Takım olarak artık bütün işin bizde olduğuna inanıyoruz. Bunun bilincindeyiz” dedi.

Önlerinde kritik maçlar olduğunun da altını çizen kaptan, “Artık bundan sonra çok önemli maçlara çıkacağız. İçerde bütünleşip bir olmamız lazım. Çok zor maç periyotlarına da gireceğiz. Ciddi rakiplerle oynayacağız. Bu maçları en az hasarla atlatabilirsek, bizim adımıza daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bunların bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu takımın bulunduğu durum bizi hiç hoşnut etmiyor. Kendim dahil olmak üzere, sezon sonuna kadar herkes neyi var, neyi yoksa bu takım için ortaya koyacak. Bunu başaracak güce sahibiz diye düşünüyorum. Biraz daha fazla uğraşırsak bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Sezon sonunu mutlu kapatacağımıza inanıyorum.

Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Elazığ deplasmanı zor bir deplasman. Onlarda üst tarafta. İyi oyunculardan kurulu. Tabi onlarda güç kaybetti. Yenilmeyecek bir takım değil. Oradan üç puanla dönecek oyunu da sergileyeceğimize inanıyorum. En son lider Karabükspor maçında oynadığımız futbolu, isteği ve arzuyu sergileyebilirsek Elazığ’da oradan çok rahat ün puanla döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..