REKLAMI GEÇ

YASAK KALKTI AMA MAÇA YETİŞMEDİ

YASAK KALKTI AMA  MAÇA  YETİŞMEDİ

Denizlispor Kulübü, yeni transferleri Kehinde ve Oğuz Yılmaz’ın lisanslarını çıkardı ama sisteme 24 saat önceden giremediği için her iki oyuncudan Gazişehir maçında faydalanamayacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Ocak 2019 Cuma, 15:19

Denizlispor lisanslarını yetiştirmek için seferberlik başlattığı Kehinde ve Oğuz Yılmaz’dan Gazişehir maçında faydalanamayacak.

Transfer tahtasını açmak ve futbolcuların lisanslarını yetiştirmek için büyük çaba sarfeden Denizlispor yönetimi, son alacaklılar ile bugün görüşüp transfere engel olan tüm pürüzleri giderdi.

Kehinde ve Oğuz Yılmaz’ın lisansları bugün çıkarıldı. Zamana karşı yarışan Denizlispor yönetimi her iki futbolcunun lisansını Türkiye Futbol Federasyonu’nun elektronik sistemine maçtan 24 saat önce dahil etmeyi başaramayınca iki oyuncudan faydalanılamadı.

Başkan Ali Çetin konuya ilişkin; “Ne olursa olsun bu takımı bu noktaya mevcut oyuncularımız getirdi. Yarın yine ellerinden geleni sahada eksiksiz yapacaklarına canı gönülden inanıyorum. Aramıza yeni katılan futbolcularımızın yokluğunu aratmadan mücadele ederek güzel bir skorla Denizli’ye döneceklerine eminim” dedi.

Maç öncesi İstanbulspor maçı primlerini dağıttıklarını kaydeden Başkan Çetin; “Futbolcularımızın İstanbulspor primleri bugün hesaplarına yatırıldı. Artık herşey sahada. Son sözü futbolcularımız söyleyecek. Bizler ilk günkü heyecanla ‘O sene bu sene!’ demeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..