REKLAMI GEÇ

Yasak kalktı, puan silme yok!

Yasak kalktı, puan silme yok!

Denizlispor’da olumlu gelişmeler. Başkan Urkay, İstanbul’a gitti işi bitirdi…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 15:27

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki binasında yeşil siyahlı kulübün kaderini belirleyecek çok önemli bir görüşme yaptı.

Federasyonun kurmayları ile bir araya gelen Başkan Urkay, Denizlispor’un önündeki transfer yasağını kaldırdı.

YASAK KALKTI
Yeşil siyahlı kulübün ilk olarak 2 milyon 300 bin lira olarak hesapladığı futbolcu ve teknik adam alacakları, gelen temlikler ile birlikte 4 milyon 300 bin liraya çıkmıştı. Yeşil siyahlı yönetim bu plansız artış için yeniden kendi içinde kaynak oluşturmuş Başkan Urkay ise çok büyük katkı koyarak transfer yasağını kaldıracak meblağı tamamlamıştı. Denizlispor’un patronu Urkay yasağın kalkması için gerekli ödemeyi bugün gerçekleştirdi.

PUAN SİLME OLMAYACAK
Denizlispor’un önündeki bir diğer tehlike ise 5 puan silinme cezasıydı. Geçen sezon 3 puanı silinen Denizlispor bu sezon da aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyordu. Eski yabancı futbolcularının FİFA’ya taşıdığı anlaşmazlıklar nedeniyle uygulanması planlanan puan silme cezası da ödemlerin yapılması ile ortadan kalktı.

6 MİLYON LİRA ÖDEDİ
Başkan Süleyman Urkay yaklaşık bir saat önce yeşil siyahlı kulübün transfer yasağının kalkması ve 5 puan silme cezasının uygulanmaması için tam 6 milyon 250 bin lira ödeme gerçekleştirdi

Başkan Urkay yaklaşık 20 kalem olan ödeme listesinde eski yöneticilerin de olduğunu belirtirken, “Görüşmelerimizi yaptık. Tüm görüşmelerimiz Denizlispor lehine sonuçlandı. Bu işi bugün çözmek istiyordum. Bir aksilik yaşasaydım, hem transfer yasağı kalkana hem de puan silme tehlikesi ortadan kalkana kadar Türkiye Futbol Federasyonu’nun kapısında yatardım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 20 Temmuz 2016, 17:24

Teşekkürler sayın Başkan.Başarılarınızın devamı bol olsun İnşaallah.Horozumuzu aydınlık günler bekliyor,hayırlısı olsun.