REKLAMI GEÇ

Yattara Denizlispor’a mı geliyor?

Yattara Denizlispor’a mı geliyor?

Gine asıllı futbolcu yeşil siyahlı teknik kurmaylara önerildi…

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2014 Pazartesi, 13:35

SELAMİ AYDIN / Trabzonspor’da 8 sezon forma giydikten sonra Suudi Arabistan takımı Al Sahabab Riyadh’a transfer olan fakat burada aradığını bulamadığı için tekrar Türkiye’ye dönen Gineli futbolcu İbrahima Yattara Tekden Denizlispor Kulübü’ne önerildi.
34 yaşındaki forvetin menajerleri Teknik Direktör Özcan Bizti ile doğrudan temas kurarak bu oyuncuyu almayı düşünüp düşünmediğini sordu.
Bu futbolcuyu uygun ücretle Denizlispor’a getirebileceklerini söyleyen menajerler Yattara’nın da Denizlispor’a gelmek için istekli olduğunu belirtiyor. Teknik Direktör Özcan Bizati ise İbrahima Yattara’nın kendisine önerildiğini doğruladı. Bizati, “Yattara Denizlispor’a gelecek mi?” sorusuna “Bakarız” yanıtını verdi.
Gineli futbolcu Türk vatandaşlığına geçerek İbrahim Üçüncü adını almıştı. Yabancı kontenjanına takılmayan Yattara, Türkiye’deki son macerasını Mersin İdman Yurdu ile Süper Lig’de yaşamış daha sonra Belçika 3. Lig ekiplerinden La Louviere Centre takımında forma giymişti. Yattara geçen sezon 22 maçta görev aldı ve 3 gol atarak takımına katkı koydu. Futbolcu 9 sezonda 197 Süper Lig maçına çıktı ve 31 gol attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..