REKLAMI GEÇ

Yeni yöneticiler kimler olacak?

Yeni yöneticiler kimler olacak?

Denizlispor’da istifaların ardından gözler bu hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

/ DENİZLİSPORHABER / 16 Nisan 2014 Çarşamba, 09:51

SELAMİ AYDIN  / Denizlispor’da Profesyonel Şube ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Uğur Bağbaşlıoğlu, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Serkan Başbuğ ile Basın ve İletişimden Sorumlu Asbaşkan Ali Sulayıcı yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti. Yeşil siyahlı camiada şok etkisi yaratan bu istifaların ardından gözler hafta içinde yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

DİLEKÇELER ULAŞTI
Yönetim kurulunun Başkan Mehmet Özsoy’un çağrısı ile hafta içinde toplanması bekleniyor. Bu arada Bağbaşlıoğlu, Başbuğ ve Sulayıcı’nın istifa dilekçeleri Tekden Denizlispor Kulübü’ne ulaştı. Yönetim kurulunun ilk toplantıda istifaları gündemine alması ve kabulü yada reddi yönünde bir karar alması bekleniyor.

KABUL ETMEYEBİLİR
Her ne kadar üç asbaşkan istifalarını ve nedenlerini kamuoyu ile paylaşmış olsa da son kararı yine yönetim kurulu verecek. Yeşil siyahlı kulüpte Başkan Mehmet Özsoy ve yönetim kurulunun istifaları kabul etmeme hakkı da bulunuyor. Fakat asbaşkanları ile ilişkileri son dönemlerde bozulan Başkan Mehmet Özsoy’un istifaları kabul edeceği belirtiliyor.

KİMLER GELECEK?
Tekden Denizlispor Kulübü’nün 15 kişiden oluşan yönetim kuruluna istifaların ardından üç yeni isim gelecek. Yeşil siyahlı yönetimde davet usulü görev yapan Av. Anıl Aba yedek listenin ilk sırasında bulunduğu için asil yönetim kurulu üyesi olacak. Yedek listeden yönetime girecek diğer isimler ise; Kervan Restorant ile bilinen Halil Budak ve Uzar Tekstil’in sahibi Cemal Uzar. Bu iki isimden biri görevi kabul etmez ise yedek listenin dördüncü sırasındaki Murat Kalafat görev alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..