REKLAMI GEÇ

YENİLMEZ ARMADA

YENİLMEZ ARMADA

Horoz dolu dizgin şampiyonluğa koşuyor. Yeşil siyahlılar yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Horozların bileğini içeride dışarıda büken olmadı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Ocak 2019 Pazar, 13:16

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor fırtınası esiyor. Yeşil siyahlılar geride kalan yıllarda tüm sezonda topladığı puanla bu sezon devreyi kapatmıştı. İlk yarının son bölümünde yakaladığı çıkışı ikinci yarıda da sürdürmek istediğini herkese gösterdi.

Devreye 36 puanla giren yeşil siyahlılar en yakın rakibi olan üçüncü sıradaki Gazişehir Gaziantep’e 5 puan fark atmıştı.

Cumartesi günü bu farkı koruması beklenen yeşil siyahlılar daha iyisini yaptı ve rakibini deplasmanda devirerek puan farkını 8’e yükseltti ve ikinci basamaktaki yerini perçinlerken lider Gençlerbirliği için tehdit olduğunu bir kez daha gösterdi.
Ligin 8’nci haftasında Ümraniyespor karşısında 3-0 kaybeden Horozlar o maçın ardından göreve getirdiği Teknik Direktör Yücel İldiz ile adeta ligde tüm takımların kabusu oldu. 5 maç üst üste kazanan Horozlar, Balıkesir ve Gençlerbirliği maçlarında beraberliklerle yetinse de maç kaybetmeyi bıraktı. Karabükspor ve İstanbulspor galibiyetleri ile devreyi tamamlayan Horozlar cumartesi günü Gazişehir’i de devirerek kaldığı yerden ikinci yarıya başladı.

Horozlar bu süreçte 10 maçta 8 galibiyet iki beraberlik alırken yenilgi görmedi. Denizlipor ligde çıktığı son 5 deplasman maçının dördünü kazandı birinde ise berabere kaldı.

Özellikle Gazişehir karşısındaki kusursuz futbol camianın şampiyonluk inancını daha da perçinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..