REKLAMI GEÇ

YEŞİL SİYAHLI KURMAYLAR: BİR PUAN ÇOK ÖNEMLİ

YEŞİL SİYAHLI KURMAYLAR: BİR PUAN ÇOK ÖNEMLİ

BB Gaziantep maçına çıkarma yapan yeşil siyahlı asbaşkanlar alınan bir puanın önemine dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 09:40

Gaziantep deplasmanında bir puan alan Denizlispor’da maç için Gaziantep’e giden yeşil siyahlı kurmaylar alınan puanın önemine dikkat çekti. Alınan skorun tatmin edici olmamasına rağmen yenilmemenin de önemli olduğunu söyleyen Denizlisporlu yöneticiler hücum hattındaki verimsizlikten şikayet etti.

FIRAT: 1 PUANA ÜZÜLDÜM
Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, şahsi olarak bu maçtan 1 puan almalarına üzüldüğünü açıkladı. Fırat, “İyi başladık, erken de golü bulduk. Çok pozisyon harcadık. Hücum hattının tutuk olması da skoru etkiledi. Yenmemiz gereken bir maçtı. Bir daha böyle rakibi zor buluruz. Şahsım adına çok üzgünüm” dedi.

İRDEM: HAFTANIN EN KARLI TAKIMLARINDAN BİRİYİZ
Denizlispor asbaşkanı Necip İrdem, 3 puan alabilecekleri maçtan 1 puanla ayrıldıklarını ancak deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu ifade etti. İrdem, “Maça iyi başladık. 2-0 da yapabilirdik. Gününde olmayan futbolcu arkadaşlarımız vardı. 2 puan kaybetmiş gibi görünebiliriz ama haftanın sonuçlarına göre en karlı takımlardan biriyiz. Deplasmanda aldığınız 1 puan yenilmenizden iyidir” diye konuştu.

ATİLLA: TATMİN EDİCİ DEĞİL AMA 1 PUAN İYİDİR
Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, 1 puanın taraftar açısından tatmin edici olmadığını ancak dış sahada alt sıralarda can telaşı veren rakip karşısında 1 puanını iyi olduğunu belirtti. Atilla, Denizlispor’un bugün İstanbul’da saat 09.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı 2. Futbol Zirvesi’nde olacaklarını söyledi. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, başkan yardımcısı Hulusi Işık, asbaşkanlar Necip İrdem, Ali Fırat, Ahmet Selvi ve Taner Atilla da bugün Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak uluslar arası futbol zirvesine katılacak.

SELVİ: BERABERLİĞE RAZILARDI
Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un beraberliğe razı olduğunun altını çizdi. Çok pozisyon kaçırdıklarına değinen asbaşkan Selvi, “Deplasmanda yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Ev sahibi ekip zaten beraberliğe razı oynadı. Yenmek adına da çok şey yapmadılar. 1 puan daha hanemize yazmış olduk. Artık Altınordu maçında telafi ederiz” dedi. Bu arada Selvi, maça gelen tek Denizlispor taraftarına da teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..