REKLAMI GEÇ

YEŞİL SİYAHLI KURMAYLARA HABER GÖNDERDİ

YEŞİL SİYAHLI KURMAYLARA HABER GÖNDERDİ

Denizlispor’un eski futbolcusu Laondro Kappel’in şampiyonluk yolunda ilerleyen yeşil siyahlı takıma geri dönmek istediği iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Aralık 2018 Çarşamba, 09:51

Sezon başında mali konulardaki tavrı nedeniyle başkan Mustafa Üstek tarafından kadroda tutulmayan Hollandalı kanat oyuncusu Leandro Kappel’in yeşil siyahlı kulübe dönmek istediği öne sürüldü.

İddialara göre Denizlispor’da bazı kurmaylara haber gönderen futbolcu devre arasında eski takımına dönmek istiyor.

Sezon başında İzmir temsilcisi Altay’a transfer olan futbolcu sezonun ilk yarısında ligde 14 maçta forma giydi ve üç gol kaydetti.

Yeşil siyahlı taraftarlar tarafından çok sevilen ve Denizlispor’da özellikle Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ile iyi ilişkileri bulunan futbolcunun aracılar kullanarak eski takımına dönmek istediğini söylediği ileri sürülüyor. Bu arada futbolcunun Denizlispor kulübünden halen alacağı bulunuyor.

Diğer yandan Denizlispor’da transfer hazırlıkları da sürüyor. Yeşil siyahlı kurmayların öncelikle stoper, forvet ve sağ bek üzerinde durduğu iddia ediliyor. Denizlispor’da Başkan Ali Çetin’in ise takıma fazla müdahale etmeden, nokta transferlerle ara transfer dönemini kapatmak istediği kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 21 Aralık 2018, 17:26

ŞAMPİYON TAKIMDA OYNAMAK KOLAY DEĞİL KAPPEL BEY.ALACAKLARINDAN FERAGAT EDECEK MAÇ BAŞINI KABUL EDECEK ÖYLE TAKIM İYİ OLUNCA GELECEM DEMEYLE OLMAZ.TAKIM KÖTÜ OLSA İHTAR ÇEKERDİ BUNLAR.

ahmet albaş   -  Bağlantı 20 Aralık 2018, 14:18

denizli spordan alacaklarını feragat edecek hiç bir kuruş alacağım yoktur yazısını kulübe verecek maç başı ücrete kabul edecekse gelsin şampiyonluğa oynayan takımda oynamanın bir bedeli olmalı her şeyden feragat edeceksin seni ancak böyle kabul E.