REKLAMI GEÇ

YEŞİL SİYAHLI YÖNETİCİLERDEN HAKEME BÜYÜK ÖFKE

YEŞİL SİYAHLI YÖNETİCİLERDEN HAKEME BÜYÜK ÖFKE

Denizlispor’da 1-0 kaybedilen Giresunspor maçı sonrası maçın hakemi Emre Malok’a tepki vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Eylül 2017 Pazartesi, 09:24

Denizlispor, TFF 1. Lig’in beşinci haftasında kendi evinde Giresunspor’a son dakika golü ile kaybetti. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan yeşil siyahlılar 90+4’ncü dakikada Mehmet Akyüz’ün sayısına engel olamayarak sahadan puansız ayrıldı.

Gol pozisyonu öncesi taç kullanan konuk ekip yaklaşık 10 metre fazladan Denizlispor kalesine yaklaşarak kullandığı atışta, orta pozisyonu elde etti ve arka direk dibinde Mehmet Akyüz galibiyet sayısını attı.

İşte bu durum yeşil siyahlı yedek kulübesi ve yönetimi çileden çıkardı. Maç içinde daha önce iki kez taç tekrarlatan orta hakem Emre Malok, yerinden kullanılmayan taç atışının tekrar kararını vermeyerek konuk ekibe çok önemli bir avantaj sağlamış oldu.

Taç atışı kullanılırken yerine itiraz eden yeşil siyahlı yedek kulübesi golden sonra da itirazlarını sürdürdü. Teknik Direktör Yusuf Şimşek hakeme sert itirazlarda bulunsa da sonuç alamadı. Yeşil siyahlı yedek kulübesinde Emre Sağlık itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

Maçın bitiş düdüğünün ardından protokol tribününde bulunan yeşil siyahlı kurmaylar da hakeme yönelik itirazlarını sürdürdü. Soyunma odasına yönelen hakeme Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Mehmet Uz’un yanı sıra yönetici Veli Çıtışlı da tepki gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..