REKLAMI GEÇ

Yine aynı senaryo

Yine aynı senaryo

Ligde 6 hata geride kalırken Denizlispor üç maçta son dakikalarda değişen skorlara tanık oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 11:02

PTT 1. Lig’de Denizlispor son dakikalarda değişen skorlara 6 hafta geride kalmış olmasına rağmen üç kez tanık oldu. Özellikle Osmanlıspor karşısında 41 dakika maçı önde götüren yeşil siyahlılar farkı artırabilecekken son bölümde yedikleri golle 1 puana razı olmuştu.

Aynı senaryo dün Antalya’da da yaşandı. Albimo Alanyaspor karşısında 15. dakikada öne geçen Horozlar üstünlüğünü 90+5. dakikaya sürdürdü. Fakat uzatma bölümünde yenilen frikik golü Horozları üç puandan etti.
NELER YAŞANDI?
Alanyaspor deplasmanında maçtaki dengeyi kısa süre içinde kuran yeşil siyahlılar rakibine pozisyon vermediği gibi topu üçüncü bölgede tutmayı başararak tehlikeden uzun bir süre uzak kaldı. Duran topta Bülent Ertuğrul’un golü ile öne geçen Horozlar, maçın 40. dakikasından itibaren yaslanarak oynamaya başladı. Geriye erken çekilen horozlar ilk devrede rakibine pozisyon vermedi ama ikinci yarıya da aynı oyun planı ile başladı. Uzatma dakikaları ile birlikte neredeyse 80 dakika boyunca oyun üstünlüğünü rakibe bırakan yeşil siyahlılar zor anlar da yaşadı. 90+5’te gelen gol ise Denizlispor’un oyun planına karşılık Alanyasporlu futbolcuların kestiği ceza oldu.

OSMANLI MAÇI AKLA GELDİ
Yeşil siyahlılar aynı senaryoyu evindeki Osmanlıspor maçında da yaşamıştı. 41. dakikada 2-0 öne geçen Horozlar devreye skoru koruyarak girmek isterken 45. dakikada filelerinde golü görmüş ve konuk ekibin özgüvenini yeniden kazanmasına neden olmuştu. Maçın ilerleyen bölümlerinde farkı artırma fırsatını defalarca eline geçirmesine rağmen pozisyonları harcayan yeşil siyahlılar son bölümde yine oyunu kendi yarı alanında kabul etmiş ve skoru korumaya gitmişti. 86’da gelen eşitlik sayısı Osmanlıspor’a ilaç gibi gelmiş, konuk ekip maçın kalan bölümünde de yüklenmeyi sürdürmüştü.

Denizlispor son dakika sürprizlerine Bucaspor maçında da tanık olmuştu. 1-1 giden maçın 90. dakikasında Şevki’nin düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Andonov gole çevirince Denizlispor ilk kez son bölümde karlı çıkmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 20 Ekim 2014, 16:01

Artık galibiyet istiyoruz…

ahmetalbaş   -  Bağlantı 20 Ekim 2014, 13:01

YUVARLAK KLİŞE SÖZLE YORUMUMUZA BAŞLAYALIM YENEMİYORSAN YENİLME BU FUTBOLLA ANCAK BİR PUAN ALINIR ÇÜNKÜ ORTA SAHA YOK FORVET YOK DEFANS YAPARAK ANACAK BİR PUAN ALABİLİRSİN BUNU DA ŞÜKÜR BAKALIM KLİŞE LAFLARIMIZ NEREYE KADAR GİDECEK BEKLEYİP GÖRECEĞİZ