REKLAMI GEÇ

Yönetim 20’şer bin lira vermedi

Yönetim 20’şer bin lira vermedi

Denizlispor yönetiminin söz verdiği 100’er bin liradan eser yok.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 12:29

Denizlispor sezon başından bu yana yönetim dışı kaynaklarla ayakta duruyor. Yeşil siyahlılarda üst kurul üyesi Derya Baltalı ve başkan yardımcısı Mustafa Üstek’in getirdiği kaynaklar dışında kulübün kasasına bir para girmediği belirtildi.

Özellikle genel kurulda her yöneticinin 50 bin lira hibe 50 bin lira da senet vereceğinin açıklanmasından sonra hiçbir adım atılmadığı ortaya çıktı.

Üst kurul üyesi Baltalı’nın yöneticilerden alınacak 100 bin liranın, 20’şer bin liralık taksitler halinde alınmasını önerdiği buna karşın yine de yöneticilerin cebinden para çıkmadığı belirtiliyor.

Başkan Mustafa Şavluk’un da kulübe katkı koymadığı gelen haberler arasında. Diğer yanan akil Abdülkadir Uslu’nun ‘1 milyon lira verecek’ dediği Mustafa Üstek’in söz verdiği desteğin şimdilik yarısını yaptığı ve ihtiyaç durumunda yine destek olacağı da belirtiliyor. Buna karşın Denizlispor’un ihtiyaç duyduğu kaynağın yönetim kurulunun karşılayacağının çok üzerinde olduğu da konuşuluyor.

BEDAVA YÖNETİCİLİK YAPIYORLAR
Diğer yandan camianın önde gelen isimleri yönetim içindeki ‘para’ konusunu konuşmaya başladı ile. Camiada Başkan Şavluk ve yöneticilerin bedava Denizlispor yönetici olduğu, kulübe maddi katkı koymadıkları, eski yöneticiler gibi büyük paraları riske etmedikleri bu nedenle kulüp üzerinde hiçbir hakimiyetlerinin bulunmadığı sıkça konuşulan konular arasında. Camiada, “Şova gelince herkes ortaya çıkıyor, paraya gelince kimse ortada yok” şeklinde eleştiriler yükseliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ziya alpak   -  Bağlantı 7 Ekim 2015, 16:04

Siyasetin getirdikleri yonetici oldu kimi babasinin sayesinde kimi bi baskasinin.denizlispor oyuncak olmus birileri avunuyor konu bu kadar net

ahmet albaş   -  Bağlantı 6 Ekim 2015, 17:55

SPOR SEVERLER FUTBOLCULARI ELEŞTİRECEKLERİNİ YÖNETİCİLERİ ELEŞTİRSİNLER FUTBOLCULARIN HAK EDİŞLERİNİ ÖDEDİLER Mİ ? AÇ AYI OYNAMAZ DERLER FUTBOL TAKIMINI YERDEN YERE VURACAĞINIZA PARALARINI ÖDEYİN

mustafa kemal   -  Bağlantı 6 Ekim 2015, 17:14

zorlu bu işe el atmalı bence. zorlu ismi denizli ile yaşamalı.