REKLAMI GEÇ

YÖNETİM MORAL BOZMUYOR

YÖNETİM MORAL BOZMUYOR

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek değerlendirmelerde bulundu: “Yas tutmaya gerek yok. Adanaspor maçını bir iş kazası olarak görüyoruz. Takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum”

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ağustos 2017 Salı, 10:58

Denizlispor sezonun ilk maçında Adanaspor’a deplasmanda 3-0, kaybederek ağır bir yenilgi aldı. Yeşil siyahlı taraftarları üzen bu yenilgi sonrası Başkan Mustafa Üstek camiayı rahatlatan açıklamayı yaptı. Bu maçı bir iş kazası olarak gördüklerini söyleyen Üstek, “Puan ya da puanlarla dönmek istiyorduk. Kaybetmek bizleri de çok üzdü ama yas tutmaya gerek yok. Artık bu maç geride kaldı. Önümüze bakacağız” dedi.

Adanaspor karşısına galibiyet hedefi ile çıktıklarını kaydeden Başkan Üstek, “Daha ligin ilk haftası. Alınan bir yenilgi ile moralleri bozmaya gerek yok. Camiamıza söz veriyoruz, bu maçı telafi edeceğiz” dedi.

Maçın başında gelen gol ile oyun planlarının bozulduğunu kaydeden Başkan Üstek, “Maçın hemen başında geriye düştük. Biraz tartışmalı penaltı ise seçenekleri daha da azalttı. Takımın mücadelesinden memnunum. Bu maçta mücadelemizi skora yansıtamadık ama sonraki maçlarda bizim adımıza daha güzel skorlar alacağımızı düşünüyorum. Ligin henüz başındayız. ­Takım daha da iyi olacaktır. Karşılaşmanın hakeminin de alınan skorda katkısı olduğunu düşünüyoruz. Verilmeyen kartların yanı sıra oyuna etki eden kararları ile Denizlispor’u zor durumda bıraktı. Hakemlerin biraz daha dikkatli ve hakkaniyetli olmaları gerekiyor. Takımın ve hocamızın arkasındayız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önümüzdeki İstanbulspor maçı ile çıkışımız başlayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..