REKLAMI GEÇ

YÖNETİM PRİMİ ARTIRDI

YÖNETİM PRİMİ ARTIRDI

Denizlispor’da yönetim Ümraniye maçının primini 200 bin lira olarak belirledi. Asbaşkan Ali Fırat, Elazığspor maçındaki şanssızlıktan yakındı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Nisan 2017 Pazar, 16:05

TFF 1. Lig’de son üç maçından galibiyet çıkaramayan Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Elazığspor karşısında fırsat kaçırdıklarını söyledi.

Denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan Asbaşkan Fırat, “Maç içinde çok ciddi şanssızlıklar yaşadık. İlk yarı iyi oynayan taraf bizdik. Fakat ikinci yarıda tempomuz biraz düştü, oyun dengelendi. Çok pozisyon ürettiysek de değerlendiremedik. Son vuruşlarda biraz şanslı olsaydık farklı bir skorla maçı kazanabilirdik” dedi.

Yeşil siyahlı futbolculara da göndermede bulunan Fırat, “Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Barış, Kappel, Moritz, Ziya ve Yasin gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Daha bir maçta gol atmanız için ne olabilir ki? Alınan 1 puan bizim için kötünün iyisi oldu” dedi. Ligin bitimine 4 hafta kala zorlu rakiplerle oynayacaklarını kaydeden Fırat, her takımdan puan alacak güçte olduklarını kaydetti.

PRİM ARTIRILDI
Salı günü saat 16.00’da Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacak yeşil siyahlı ekip, İstanbul’a giderek Ağaoğlu My City Hotel’e yerleşti. Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Veli ve Alperen dışında özel izinle memleketine giden Kappel bu maçta forma giyemeyecek. Asbaşkan Fırat, Ümraniyespor galibiyetine 200 bin TL prim verileceğini açıklarken, beraberlik durumunda ise futbolculara 2’şer bin TL dağıtılacağını belirtti. Fırat, Ümraniyespor maçından umutlu olduğunu ve puan ya da puanlar alarak döneceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..