REKLAMI GEÇ

YÖNETİM SHERLOCK HOLMES GİBİ

YÖNETİM SHERLOCK HOLMES GİBİ

Denizlispor’dan kritik toplantıya ilişkin ilk açıklama geldi. Yönetim, kötü gidişin nedenini bulup imha edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 13:03

Denizlispor’da kritik yönetim kurulu toplantısı dün saati iki kez değiştirildikten sonra üst kurul üyesi Derya Baltalı’nın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıya Başkan Mustafa Şavluk’un yanı sıra kurmayları Mehmez Ekizler, Ali Taşevli, Mehmet Uz, Melih Yanık, Taner Atilla, Mehmet Ali Yılmaz ve Ertuğrul Devecioğlu katıldı.

ÖNCE HOCA GÖRÜŞÜLDÜ
Yeşil siyahlı yönetim ilk olarak teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın durumunu masaya yatırdı. Yöneticilerin tek tek görüş beyan ettiği toplantıda Altıparmak’ın takımda kalmasına yönelik oylamada tüm yöneticiler devam kararını onadı.

SHERLOCK HOLMES GİBİ
Yeşil siyahlılar kötü gidişin nedenlerini de masaya yatırdı. Yönetim teknik direktör Altıparmak’ın raporu doğrultusunda, saha içi ve saha dışı olumsuz giden tüm etkenlerin ortadan kaldırılması için görüş birliğine vardı. Denizlispor’da yeşil siyahlı kurmaylar bu aşamadan sonra ünlü roman kahramanı Sherlock Holmes gibi sorunların izini sürecek. Yeşil siyahlı yönetim bu konuda; ” Bilindiği üzere, son zamanlarda takımımız başarısız bir grafik sergilemektedir. Dün yaptığımız toplantıda bu başarısızlığın nedenlerine ilişkin alınması gereken tedbirler hakkında  istişarelerde bulunulmuş olup, teknik ekibimizin takım hakkındaki raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde gerekli adımların atılması kararı alındı” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Yönetimde son dönemlerde artan eleştiriler de konuşuldu. Zorlu süreçte tüm camianın kenetlenmesi gerektiği vurgusu yapıldı, fikir ayrılıkları gündeme gelen yönetim için ‘Yönetim kurulu olarak bir bütün halinde görevimizin başındayız” dendi.

MOTİVASYON ARTIRILACAK
Toplantı sonrası yapılan açıklamada takımın motivasyonunu yükseltmeye yönelik çalışmalar yapacağı vurgulandı. Açıklamada, “Camiamızdan beklentimiz, özellikle futbolcularımızın ve teknik heyetimizin önümüzdeki maçlarda başarı sağlamasına yönelik olarak motivasyonlarını arttırıcı nitelikte desteklerini sürdürmeleri ve olumlu yöndeki çabalarını devam ettirmeleridir” denildi.

YÖNETİMDEN ÇOK İNCE MESAJ
Açıklamanın bir bölümünde yönetim kurulu arasındaki fikir ayrılıklarının gündeme gelişi hatırlatılırken cevaben; “Her zamankinden daha fazla taraftar desteğine ihtiyaç duyduğumuz bir gerçektir. Yönetim kurulu olarak bir bütün halinde görevimizin başındayız. Bu nedenle yönetim kurulu içerisinde ayrılık olduğu yönündeki olumsuz ve yanlış algı oluşturmaya yönelik girişimlere itibar edilmemesi gerektiğini yinelemekteyiz. Gerek yönetim kurulumuz olsun, gerekse de futbolcularımız ve teknik ekibimiz olsun görevlerimizi tam yapma gayreti içinde olduğumuzu camiamıza saygıyla bildiririz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..