REKLAMI GEÇ

YÖNETİM TRİBÜNDE BÜTÜNLÜK İSTİYOR

YÖNETİM TRİBÜNDE BÜTÜNLÜK İSTİYOR

Denizlispor yönetimi, maçlarda her taraftar grubunun farkı tezahüratlar yapmasını engellemek ve stat içinde bütünlük sağlamak amacıyla ilk adımı attı. Giresunspor maçı öncesinde tek bir şarkı belirlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 10:14

Denizlispor yönetim kurulu aldığı bir dizi kararı kamuoyu ile paylaştı. Bu kararlar için en dikkat çekici olanı tribünde bütünlüğün sağlanmasına yönelik olarak şarkı seçilmesi oldu.

Tribünlerinde çok sayıda farklı taraftar grubu olan yeşil siyahlılar, maçlarda her grubun farklı şarkılar söyleyerek takıma destek çıkmasını engellemek stat için bir bütünlük oluşturarak rakipler üzerindeki baskıyı artırmak istiyor.

Bu nedenle tüm taraftar gruplarının söyleyeceği bir şarkı belirlenecek. İlk olarak Giresunspor maçında gerçekleşecek uygulama öncesi üç şarkı belirlenecek ve sosyal medyadan taraftarların oylarına sunulacak. En çok oyu alan şarkının statta hep birlikte söyleneceği açıklandı.

Yapılan açıklamada bilet fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtilirken VIP ve Gold tribünlerinde artan talep karşısında yeni düzenlemeler yapılacağı kaydedildi.

Hem yönetim kurulu içinde hem de kulüp personeli arasında yeniden bir düzenleme ve görevlendirme yapan Denizlispor yönetimi bundan sonra kulüp adına reklam ve bağış toplayacak kişilere de yetki belgesi verme kararı aldı.

Alınan kararlar arasında kentin bayraklarla donatılmasının yanı sıra deplasmana kalkacak otobüslerin Atatürk Stadı’ndan hareket etmesi ve sayılarının yönetim tarafından belirlenmesi, büfeler ve diğer işletmeler için yeniden düzenlenme kararı gibi maddeler yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..