REKLAMI GEÇ

YÖNETİM UMUDUNU KORUYOR

YÖNETİM UMUDUNU KORUYOR

Denizlispor’da art arda gelen sakatlıklarla morali bozulan yeşil siyahlı kurmaylar Adana deplasmanında ne olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 11:03

TFF 1. Lig’de hafta sonunda Adanaspor’a konuk olacak Denizlispor’da sakatlıklar moral bozdu. Cenk, Berkan ve Kappel’in ardından Veli’nin de sakatlar kervanına katılması yönetim cephesinde endişe yaratıyor. Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat takım için çok önemli oyuncuların sakatlık problemi yaşadığını kaydederken, “Koşullar ne olursa olsun hedefimiz değişmedi. Adanaspor deplasmanında kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Denizlispor’un yaşadığı transfer yasağı nedeniyle kadro derinliğine sahip olmadığını kaydeden Fırat, sakatlıkların bu nedenle öneminin arttığına değindi.

Orta sahada Veli ve Berkan’ın yerini doldurabilecek takım arkadaşları olduğunu fakat Kappel ve Cenk için biraz sıkıntı yaşayacaklarını kaydeden Fırat, “Dar bir kadro yapısına sahibiz. Bir anda dört futbolcunun birden sakatlanması bu bakımdan çok sıkıntılı bir durum. Yapacak bir şey yok. Dört sakatımız var diye bu bahanenin arkasına sığınmayacağız. Sakatlıklar dünyanın sonu değil. Sakatlıklara elbette üzüldük ama takım arkadaşları sakat olan futbolcularımızın yerini dolduracaktır. Temennim bir an önce sakatlarımızın iyileşerek takıma dönmesi. Adanaspor karşısında sahaya çıkan futbolcularımız da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır” diye konuştu

Yeşil siyahlı takımın zorlu deplasman için Perşembe günü karayolu ile Antalya’ya oradan da hava yolu ile Adana’ya geçeceği öğrenildi. Takım maçın ardından Pazar günü uçakla İzmir’e daha sonra yine karayolu ile Denizli’ye dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

fatih   -  Bağlantı 9 Ağustos 2017, 16:32

Yusuf hoca ile zor ligde kalırız