REKLAMI GEÇ

Yönetime talip var!

Yönetime talip var!

Başkan Mehmet Özsoy’a yönetimde yer almak için 9 işadamı teklif götürdü.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2014 Pazartesi, 13:17

SELAMİ AYDIN / Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yeni sezon öncesi kulübü kongreler sürecine götürmemekte kararlı. Son dönemlerde kongreler nedeniyle hem transferlerde hem de sezon öncesi hazırlık kamplarına geç kalan yeşil siyahlı kulüpte aynı sorunun tekrarlanmaması için yeniden kongre kararı alınmayacak.

KONGRE YAPILMAYACAK
Yeşil siyahlı yönetimde geçtiğimiz hafta içinde asbaşkanlar Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Serkan Başbuğ’un istifalarının ardından kongre yapılabileceği konusu camia içinde konuşulmaya başlanmıştı. Başkan Mehmet Özsoy ise kongre yapılmayacağını açıkladı. Yeşil siyahlılarda istifa eden yönetim kurulu üyeleri yerine yedek listeden üç isim asil olarak göreve getirilecek.

DAVET USULÜ YÖNETİCİ ALINACAK
Denizlispor’da bir gelenek halini alan davet usulü yönetici sistemi yeni sezon öncesi tekrar devreye sokulacak. Olağanüstü kongrede 25 olan yönetim kurulu üye sayısını 15’e düşüren Özsoy bu boşluğu davetle yönetime dahil edeceği isimlerle kapatacak. Özsoy’un 21 yada 25 kişilik bir yönetim kurulu oluşturması bekleniyor. Yeşil siyahlı kulübün geleneğinde davet usulü gelen yöneticilerin hukuki olarak yaptırımları bulunmasa da görüşleri asil yöneticiler kadar önemseniyor.

BAŞVURUDA BULUNANLAR OLDU
Bir dönem ardı ardına yapılan kongrelerde başkan bulamayan Denizlispor’a bu kez işadamları yönetici olmak istiyor. Başkan Mehmet Özsoy’a şu ana kadar Denizli’nin önde gelen 9 işadamının teklif götürdüğü, yönetimde yer almak istediklerini söyledikleri kaydedildi. Özsoy kendisine bazı önemli işadamlarından gelen tekliflerin varlığını doğrularken, bu kişilerin isimleri yada sayıları hakkında bilgi vermedi.

HERKES MADDİ DESTEK KOYACAK
Denizlispor,  içinde yer aldığı maddi darboğazdan da yeni yönetim kurulunun katkıları ile kurtulacak. Özellikle yeni sezon öncesi ciddi kaynaklara ihtiyaç duyacak olan yeşil siyahlı kulüpte kentin ileri gelenlerinin sağladıkları kaynak ve yönetimin temin edeceği kaynaklarla sezona başlanacak. Diğer yandan Denizlisporlu eski futbolcular Bangoura ve Weshley’nin ödemelerinin de süratle yapılması bekleniyor. Bu iki futbolcu hakkında Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)’nin verdiği karar ve belirlenen bir ödeme planı bulunuyor. Yeşil siyahlılar bu ödemeleri gerçekleştirmezse toplamda 12 puan silinmesi ile karşı karşıya kalacak. Puan silme cezaları yeni sezonda uygulanacak. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen bir takım oluşturmayı planlayan Özsoy ve yönetiminin kentin ileri gelenlerinin desteği ile bu ödemeleri gerçekleştirmeleri bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..