REKLAMI GEÇ

YÖNETİMİ KUTLADI TAKIMA MESAJ GÖNDERDİ

YÖNETİMİ KUTLADI TAKIMA MESAJ GÖNDERDİ

Denizlispor eski başkanlarından Mehmet Özsoy, Denizlispor’un iyi bir takıma sahip olduğunu hatırlattı, Adanaspor maçından iyi bir skor beklediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 13:19

Denizlispor’da iki dönem başkanlık yapan deneyimli futbol adamı Mehmet Özsoy’dan yeşil siyahlı yönetime ve futbolculara mesaj. Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Özsoy; “Konu Denizlispor olunca akan sular durur. Benden tam destek. Hem yönetimin, hem Yusuf hocanın hem de futbolcuların arkasındayım. Yeni sezonda ben de tribündeki yerimi alıyorum ve takımımızı destekliyorum. Herkesi de Denizlispor’a sahip çıkmaya çağırıyorum” dedi.

Mustafa Üstek önderliğindeki yönetimin geçen yılki kadroyu koruduğunu transfer yasağına rağmen futbolcuların büyük çoğunluğu ile anlaşarak önemli bir iş yaptığını söyleyen Özsoy “Bu tebrik edilmesi gereken bir başarı. Artık yeni sezonda yeni bir heyecan başlıyor. Adana’dan istediğimiz sonuçla döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

Yusuf Şimşek için ayrı bir parantez açan eski başkan Özsoy, “Denizli’yi iyi tanıyan, TFF 1. Ligi iyi bilen bir hoca. Denizli’de başarılı olacağına inanıyorum. İyi bir kamp dönemi geçirdiler. Yönetimle uyum içinde çalışıyorlar. Şansı da yaver giderse başarılı olmaması için neden yok” dedi.

Şimşek’in takımla iyi ilişkiler kurabilen bir teknik adam olduğuna da değinen Özsoy, “Takım, teknik heyet ve yönetimin uyumu başarıyı getirecektir” dedi. Yeşil siyahlı futbolculardan Adanaspor karşısında iyi bir skor beklediğini söyleyen Özsoy takıma başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..