REKLAMI GEÇ

YÖNETİMİN ARKASINDAN KUMPAS KURMUŞLAR

YÖNETİMİN ARKASINDAN KUMPAS KURMUŞLAR

Kulüp lisansı için son gün olan bugün Leozinho’nun hesabına 280 bin Euro yatıran Horozlar, sorunlu dosyalarını bitirdi, puan silme cezasından kurtuldu. Fakat Başkan Üstek bazı çevrelerin kulübün ceza alması için çalıştıklarını anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 17:51

Geçen sezon eksi puan ile lige başlayan Denizlispor yeniden puan silme cezası almamak için son bir aydır büyük çaba gösteriyordu. Başkan Mustafa Üstek önderliğindeki yeşil siyahlı kurmaylar 100’ün üzerinde alacaklı ile görüşerek ödeme gerçekleştirdi, borçları yapılandırdı ve kulübün ceza almasının önüne geçti.

Dosyasını tamamlamak için bugün son günü olan Horozlar sorunlu Brezilyalısı Leozinho ile de anlaşarak futbolcunun hesabına 280 bin Euro yatırdı ve anlaşma sağladı. Fakat Başkan Üstek çalışmaları boyunca sürekli bazı çevrelerin kulübün ceza alması için çabaladıklarını söyledi.

KULÜP CEZA ALSIN DİYE ELİNDEN GELENİ YAPTI
Kupa maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Üstek, “Leozinho ile görüşmem sırasında futbolcu belli bir kişi tarafından 11 kez arandı. Tam imza aşamasına geldiğimizde son kez arayarak ‘Denizlispor ile anlaşma. Seni oyalıyorlar paranı ödemeyecekler’ dedi. Bunun üzerine futbolcu da sözleşmeyi yırtıp attı. Bir telefonu ile bize 100 bin Euro’ya mal oldu. Futbolcu ile anlaşmış, 70 bin Euro nakit 6 taksitte de kalan borcunu ödemeyi taahhüt etmiştik. Bu anlaşma bozuldu. Bugün futbolcunun hesabına 280 bin Euro yatırdık. Kalan 20 bin Euro’sunu da ödeme taahhüdünde bulunduk. Kısa sürede ödeyeceğiz. Bizler Denizlispor’un puan silme cezası almaması için mücadele ederken birileri de kulübün ceza alması için elinden geleni yaptı” diye konuştu.

KİMİ KASTETTİĞİNİ SÖYLEMEDİ
Gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen Leozinho’yu arayan kişinin kimliğini açıklamayan Başkan Üstek, “Bunu buradan söyleyerek yükümlülük altına girmek istemiyorum. Ama eminim ki tüm Denizli kamuoyu bu kişiyi iyi biliyor” dedi.

TÜM BORCU ÖDEYECEK GÜCÜM VAR
Kulübün geleceğini karartmaya çalışanlara da seslenen Başkan Üstek, “100’ün üzerinde dosya için 300’ün üzerinde görüşme yaptık. Tüm kulüp seferber olduk. 1 milyon liraya yakın bir kaynakla bu sorunu çözeceğimizi planlamıştık ama 2 milyon liranın üzerinde ödeme yaptık. Bu kulübün 15 milyon lira borcu var. Değil 15 milyon 115 milyon lira da olsa bu borcu ödeyecek güce sahibim Bizimle ve Denizlispor ile uğraşanlar emellerine sahip olamayacaklar” dedi.

BAŞKA FUTBOLCULAR DA ARANMIŞ
Yeşil siyahlı yönetime yakın kaynaklar kimliği açıklanmayan kişinin bir tek Leozinho’yu aramadığı diğer futbolcuları da aradığını kaydetti. 20’ye yakın eski alacaklı futbolcuyu aradığı öne sürülen bu kişinin kesinlikle futbolculardan Denizlispor ile anlaşmamalarını istediği, kulüp lisansı alabilmek için yönetimin tüm alacaklarını ödemek zorunda olduğunu söylediği kaydediliyor.

Yeşil siyahlı kurmaylar daha önce anlaşma sağladıkları futbolcuların daha sonra fiyat yükselterek karşılarına çıktıklarını, bazılarının ise tüm alacakları ödenmeden imza atmayacaklarını söylediklerini kaydetti. Denizlisporlu yöneticiler bu süreçte bazı alacaklıların da yardımcı olduklarını ilerleyen günlerde bu kişilerin isimlerinin de açıklanacağını söyledi.

TAKIMI DA KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR
Aynı kişinin yeşil siyahlı takımı da karıştırmak istediğinin altını çizen Başkan Mustafa Üstek, “Sportif başarısızlığın arkasında bu kişilerin olduğunu düşünüyor musunuz?” yönündeki soruya da; “Saha içinde yaşadığımız sorunların nedeni de bu kişi… Takımı karıştırmaya çalışıyor” dedi.

Soru üzerine yabancı futbolcuların durumunu da anlatan Üstek, “Anmar ile anlaştık, ödemelerini yapıyoruz. Beyram Fetai’nin 40 bin Euro’luk alacağını 140 bin olarak ödedik bitti. Önceki dönemde yapılandırılan fakat ödenmeyen Genkov ve Syyla’nın da borçlarını ödedik bitirdik. Leozinho’nun da 20 bin Euro’sunu ödedikten sonra bir sıkıntımız kalmayacak. Perovic’in durumu farklı. O futbolcu ile de anlaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

efsane   -  Bağlantı 21 Eylül 2017, 13:19

Allah sizden Razı olsun mustafa başkanım gerçekten çok iyi işler yapıyorsunuz biz denizlispor taraftarı olarak hep yanınızdayız inşallah bu denizlisporumuz iyi yerlere gelecektir.

ahmet albaş   -  Bağlantı 20 Eylül 2017, 23:38

son 20 yılın en güçlü yönetimini ve Başkanımıza sahip çıkalım çünkü bu Yönetim hemen hemen borçları bitirdiler Allah razı olsun taraftar kılığına girmiş kendini bilmezler Yönetimi ve Başkanımızı karalamaya çalışıyorlar yazıklar olsun çapulcular