REKLAMI GEÇ

YÖNETİMİN KEYFİ YERİNDE

YÖNETİMİN KEYFİ YERİNDE

Denizlispor’da 2-0 kazanılan Altınordu maçı yeşil siyahlı kurmayları da mutlu etti. 10 kişiyle gelen zaferden sonra alt sıralardaki takımların puan kaybetmesi Horozlara yaradı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2017 Pazartesi, 10:12

TFF 1. Lig’de Denizlispor sıkıntılı sürecin sonuna geldiğinin sinyallerini verdi. Ligde alt sıralardan hızla uzaklaşmak isteyen yeşil siyahlı ekip Altınordu karşısında 10 kişi kaldığı maçı 2-0 kazanmasını bildi. Alt sıralarda takımların puan kaybetmesi ile Denizlispor 15’nci basamağa yükseldi ve en yakın rakibi ile puan farkını üçe çıkardı. Karşılaşma sonrasında yeşil siyahlı tribünler kadar protokol tribünü de büyük coşku yaşadı. Denizlisporlu kurmaylar takıma övgüler yağdırırken galibiyetin önemine dikkat çekti.

MEHMET UZ: MUHTEŞEM BİR GALİBİYET
Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz, Altınordu karşısında alınan galibiyetin küçümsenmeyecek bir galibiyet olduğunu söyleyerek, “Sahanın her yerinde basmadık yer bırakmayan takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Oyunun tek hakimi Denizlispor’du. Takım olağanüstü bir mücadele ve kazanma isteği ortaya koydu. Bunun devam edeceğine inanıyorum” dedi.

SELVİ: BU MÜCADELEYE ÜÇ PUAN YAKIŞTI
Denizlispor Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi ise galibiyetin Denizlispor’un hakkı olduğunu belirterek; “Her hafta daha iyi oynayan, oyununun üzerine koyan bir Denizlispor var. Sahada çok iyi mücadele ettik. Bu mücadeleye galibiyet çok yakıştı. Aynı istek ve mücadeleyi ligin kalan bölümünde de göstereceğimizi düşünüyorum. Yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.

FIRAT: LİGİN EN ÇOK KOŞAN TAKIMINI EKSİKLE YENDİK
Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat rakip Altınordu’nun ligin en çok koşan takımlarından biri olduğuna değinerek, “BB Erzurum maçından sonra bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Hem puan olarak kazanmalıydık hem de Erzurum maçının yükünü üzerimizden atmalıydık. Ligin en çok koşan takımına karşı bir kişi eksikle kazanmak bambaşka bir güzeldi. Bizim için ayrı bir motivasyon ayrı bir heyecan oldu. Bu durumun önümüzdeki maçlara yansıyacağını düşünüyorum. Daha iyi bir Denizlispor’u ilerleyen haftalarda izleyeceğiz” dedi.

İRDEM: TAKIM OLGUSU DİKKAT ÇEKİCİYDİ
Denizlispor’da altyapıdan sorumlu asbaşkan Necip İrdem ise Denizlispor’un takım olgusundaki değişime dikkat çekerek, “Alınabilecek en anlamlı üç puandı. Bir kişi eksikle kazanmak galibiyetin güzelliğini daha da artırdı. Golden sonra Ömer’in sahanın bir ucundan koşup hocasına sarılması takım olgusunun yerleştiğini, takımdaki havanın iyi olduğunu gösteriyor. Kazanma isteği vardı.  Takım artık havasını yakaladı diye düşünüyorum. Bu durum ilerleyen haftalara da yansıyacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..