REKLAMI GEÇ

Yönetimin keyfi yerine geldi

Yönetimin keyfi yerine geldi

İstifalar ve Manisaspor yenilgisi ile sarsılan yeşil siyahlı yönetim, Elazığ galibiyeti ile yeniden moral buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Aralık 2016 Pazartesi, 10:38

Son iki haftada zor günler geçiren Denizlispor yönetimi Elazığspor galibiyeti ile moralini yükseltti. Yeşil siyahlı yönetimde Manisaspor yenilgisinin ardından gelen istifalar morallerin dip yapmasına neden olmuştu.

Toplantılara katılmayan bazı yöneticilerin yönetim kurulundan çıkarılacağı konusu da gerginliği artırmıştı.

Elazığ karşısında alınan galibiyet tüm yöneticilerin rahatlamasını sağladı.

Başkan Süleyman Urkay takımı sosyal medya hesabından kutlarken Asbaşkan Taner Atilla, “Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Tüm takımı tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği olan herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Asbaşkan Ahmet Selvi ise zor bir deplasmandan üç puanla dönüldüğünü hatırlatarak, “Takımı tebrik ediyorum. Zor deplasmanı kolaya çevirdiler. Denizlispor camiası daha da umutlu” dedi.

FIRAT’TAN ÖZGÜVEN VURGUSU
Asbaşkan Ali Fırat alınan galibiyetin önemine değinirken, “4 maçlık bir paket prim uygulamasına gitmiştik. Manisaspor maçını kaybettik ama 4’te 3 yapma olasılığımız var. Bu takım iki zor maçını deplasmanda kazandı. Kulüp içindeki kötü havanın dağılması adına bu galibiyet son derece önemliydi. Takımın öz güveninin yerine gelmesi açısından da son derece önemliydi. Üstelik acil puana ihtiyacımız olduğu bir dönemde Elazığ gibi zor bir takım karşısında kazandık. Bu galibiyet bizi alt sıralardan uzaklaştırırken hedefimiz olan play-off hattına biraz daha yaklaştırdı” dedi.

ÜSTEK: DEVAMINI GETİRMELİYİZ
Denizlispor ikinci Başkanı Mustafa Üstek Elazığ karşısında alınan galibiyetin önemine değinerek “Orada büyük bir mücadele ve emek var. Ama bu galibiyetin anlam taşıması için önümüzdeki Ümraniye maçını da kazanmamız gerekiyor. Bizim en büyük sorunlarımızdan biri böyle zorlu deplasman maçlarından sonra iç sahada kaybettiğimiz puanlar. Sivas ve Şanlıurfaspor deplasman galibiyetlerinin ardından içeride ciddi puanlar kaybettik. Teknik ekibin ve futbolcuların son derece dikkatli olması gerekiyor. Sevinmek hakları. İyi bir galibiyet aldılar. Şimdi bu galibiyeti Ümraniyespor maçını kazanarak taçlandırmalıyız. Lig uzun bir maraton ve henüz yolun başında sayılırız. Bu takımın potansiyeli var. Hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

ÖZDEMİR: DEVAMI GELECEKTİR
Sezon başından beri Denizlispor’dan bir patlama beklediğini söyleyen yönetici Cahit Özdemir ise; “Elazığ’da zor bir deplasmanda üç puan almasını bildik. Bizim adımıza sevindirici olan bir başka şey ise Bandırma maçından beri ilk kez rakibe üç gol attık ve ligde ikinci kez gol yemeden bir maç tamamladık. Bu bazı şeylerin yerine oturduğunun bir göstergesidir. Denizlispor’un zamana ihtiyacı vardı. Şimdi nasıl bir takım olacağının emarelerini bize göstermeye başladı. Bu galibiyetin devamı gelecektir. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..