REKLAMI GEÇ

Youla için 600 bin lira ödeme çıkardılar

Youla için 600 bin lira ödeme çıkardılar

Tekden Denizlispor’da geçmişten gelen borçlar yönetimi zora sokuyor. Yeşil siyahlılar CAS’taki tüm davaları çözdü ama bu kez karşılarına Youla’nın alacakları çıktı.

/ DENİZLİSPORHABER / 23 Temmuz 2014 Çarşamba, 10:30

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da eski borçlar bir yandan temizlenirken bir yandan da yeni alacaklılar yeşil siyahlı kulübün karşısına çıkıyor. Horozların eski golcüsü Souleymanu Youla için bu kez Eskişehirspor Kulübü yeşil siyahlı kurmaylara ihtar çekerek 600 bin lira olan alacaklarının tahsilini istedi.

Yeşil siyahlı kulübe2009-2010 sezonunda gelen Youla iki sozenda 48 maça çıkmış ve 13 gol atmıştı. Tekden Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu iki kulüp arasındaki protokol gereği Tekden Denizlispor’un 600 bin lira ödemesi bulunduğunu belirterek, “Bu parayı da verdikten sonra geçmiş yıllarda formamızı giymiş hiçbir oyuncuya borcumuz kalmayacak” dedi.

Tekden Denizlispor Kulübü Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu önderliğinde özellikle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvuruda bulunmuş ve Tekden Denizlispor’u puan silme, transfer yasağı gibi yaptırımlarla karşı karşıya bırakmış futbolculara olan borçlarını da kısa süre önce ödemişti. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu son olarak eski futbolcuları Weshley’in alacakları kaldığını hatırlattı ve “Bir hafta önce bu futbolcunun da ödemesini gerçekleştirdik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..