REKLAMI GEÇ

Zolan şampiyon takım düşlüyor

Zolan şampiyon takım düşlüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı, gönlünden şampiyon takım geçtiğini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 10:04

SELAMİ AYDIN / Özellikle son dört yıl içinde Denizlispor’un başı ne zaman sıkışsa imdadına yetişen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor’u süper ligde görmek istediğini söyledi. Denizlispor’un yerinin en üst lig olduğunu hatırlatan Zolan, Başkan Mehmet Özsoy ve teknik heyetin kendisini ziyareti sırasında, “Bu sezonu kazasız atlattık. Benim gönlümden gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi veren bir takım geçiyor” dedi.
Denizlispor için her zaman tüm olanakları seferber ettiğini hatırlatan Zolan, “Denizlispor bizim en değerli markamız. Bu güne kadar her zaman yanında olduk. Bundan sonra da Denizlispor’un yanında olmaya devam edeceğiz. Biz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik ve getireceğiz. Gelecekte daha da başarılı bir takımımız olmasını diliyorum. Bu sezon ligin artık sonuna geldik. Fakat gelecek sezon üst sıralarda mücadele eden bir Denizlispor izlemekten keyif alacağımızı düşünüyorum. Bir büyükşehir kenti olan Denizli’nin yeri şimdi bulunduğu nokta değil” diye konuştu.

DEĞİRMENCİ DE AYNI GÖRÜŞTE
Denizlispor Kulübü’nü Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde ziyaret eden Büyükşehir Başkan Yardımcısı ve Denizlispor eski asbaşkanı Ali değirmenci de burada Başkan Mehmet Özsoy ve teknik heyet ile yaptığı görüşmede benzer görüşleri dile getirmişti.

Değirmenci, “Denizlispor’un içinde bulunduğu şartları en iyi bilenlerdenim. Büyük zorluklarla ayakta kalan Denizlispor’u kutluyorum. Yöneticilerin, teknik heyet ve futbolcuların emekleri inkar edilemez. Artık Denizlispor’un şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olması gerektiğini düşünüyorum. Gelecek yıl için gönlümden şampiyonluk geçiyor” diye konuştu.

BEN VARSAM HEDEF VAR
Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy da kendisinin olduğu her ortamda bir hedef koyduğunu hatırlatarak, “Ben ligde kalma mücadelesi veren bir takım görmekten büyük üzüntü duyarım. Benim olduğum yerde hedef olur. Denizlispor’un her zaman şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olmasını isterim. Bu sezon görevi ligin ortasında devralmıştık. Fakat yeni sezonda, sezon öncesi planlamayı da yapabilecek durumdayız. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olacağız. Denizlispor’un yeri süper lig” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 18 Nisan 2014, 11:13

Bu takımın acil olarak maddi ve manevi destek verecek yöneticilere ihtiyacı vardır.Bu gerek Belediyeden,gerekse sanayicilerimizden olabilir.Onun içinde sayın ZOLAN başkanımızın önderliğinde hemen gerçekleştirilmelidir.Özsoy bşk yalnız bırakılmamalır

Çatalçeşmeli   -  Bağlantı 17 Nisan 2014, 13:43

Ben bu fikrimi denizlispor’a gönül vermiş bir çok kişi ile paylaştım. hemen hemen herkes aynı fikirde. Lütfen bunu artık dikkate alın.

Çatalçeşmeli   -  Bağlantı 17 Nisan 2014, 13:40

Bu şehir iki takımı kaldıracak potansiyelde değil. en azından şu an için imkan yok. Belediyespor inadından vazgeçin. belediyespor’un imkanlarını denizlispor’a aktarın şu takımı süper lige çıkaralım. daha sonra belediyespor’a destek verilir.