REKLAMI GEÇ

15 GÜN MAÇ YOK AMA GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYORLAR

15 GÜN MAÇ YOK AMA GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYORLAR

Kızılcabölükspor hedefine dört elle sarıldı. Bozüyükspor’un ligden çekilmesi ile haftayı BAY geçirecek olması bile sarı kırmızılıları durdurmuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 15:51

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta topladığı 47 puanlı yedinci basamakta yer alan Kızılcabölükspor, play-off hedefine dört elle sarıldı. Sarı kırmızılılar Polatlı’daki 4-0’lık Şekerspor galibiyetinin ardından ara vermeden çalışmalarına başladı.

Hafta sonunu Bozüyükspor’un ligden çekilmesi nedeniyle BAY geçirecek olan Kızılcabölükspor, 15 gün maç yapmayacak olmasına rağmen çalışmalarında hız kesmedi.

Teknik Direktör Hasan Şermet öğrencilerine maç sonrası izin vermeyerek dün Şemikler Sahası’nda haftanın ilk çalışmasını yaptı. Günde çift antrenman ile hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor’da hafta sonu futbolcuları iki gün izin verilmesi planlanıyor.

Ligde Bozüyükspor’dan hükmen alacakları 3 puanın ardından  Batman Petrol ve Gaziosmanpaşa maçlarına çıkacak olan sarı kırmızılılar ligi 56 puanla tamamlayıp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

4X4’LÜK MAÇ
Diğer yandan Şekerspor maçını denizlisporhaber.com için değerlendiren Kızılcabölükspor Sportif Direktörü Hakan Dolutaş, “Çok iyi oynadık. İlk yarı 4-5 fark yakalayabilirdik. Pozisyon üretmekte zorlanmadık. Daha önemlisi takım rakibin ligdeki konumuna bakmaksızın maçı ciddiye aldı. Rakibi hafife almadık. Önemli bir galibiyet oldu. Sezon sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu sezon play-off’ta yer almak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..