REKLAMI GEÇ

2. LİG KUPASINI GETİRMEK İSTİYORUZ

2. LİG KUPASINI GETİRMEK İSTİYORUZ

Kızılcabölükspor yönetimi Başkan Zolan ziyaretinde hedeflerini açıkladı. Başkan Duran bu yıl şampiyonluk istediklerini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Haziran 2017 Perşembe, 10:52

Mütevazi bütçesi ile 3. Lig’de önemli işlerin altına imza atan Kızılcabölükspor’da yönetim gözünü kararttı ve şampiyonluğa gözünü dikti. Sarı kırmızılı kurmaylar bu düşüncelerini ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaretlerinde ortaya sürdü.

İL TAKIMLARINA KARŞI MÜCADELE ETTİK
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu önceki gün Başkan Zolan’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Duran profesyonel ligde dördüncü sezonlarını da sorunsuz tamamladıklarını belirterek, “Bu yıl 14 il ve 4 ilçe takımına karşı mücadele ettik. İl takımları ile mücadele etmek kolay değil. İşimizin zor olacağını biliyorduk. Tedbirli davrandık ve ligin 7’nci sırada bitirdik” dedi.

  1. LİGE YÜKSELMEK İSTİYORUZ
    Borçsuz bir kulüp olduklarını, mal idisiplini sıkı sıkıya uyguladıklarını kaydeden Başkan Osman Duran; “Geride kalan sezonda da ayağımızı yorganımıza göre uzatarak yine borçsuz bir şekilde ligi tamamladık. Her zaman yanımızda olmanız, bizlere inanmanız bize güç veriyor. Yönetim kurulu üyelerim adına destekleriniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki sezon hedefimiz Kızılcabölükspor’u 2.lige çıkarmak. Bunun için yine sizin desteğinize çok ihtiyacımız olacak. El birliği ile takımımızı 2.lige yükseltelim. Şampiyonluk kupasını size getirmek istiyoruz” diye konuştu.

ZOLAN: BORÇSUZ OLMAK ÇOK ÖNEMLİ
Sarı kırmızılı yönetimi kabul eden Başkan Osman Zolan, Mekiğin ligdeki performansından gurur duyduğunu belirterek; “Çok güzel işler yapıyorsunuz. Başta başkan Osman Duran, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarları tebrik ediyorum. Her sezon borçsuz bir şekilde ilerlemeniz de çok önemli. Takımı bu kadar sahiplenmeniz çok güzel. Bu sezon kupada gruplara kalarak Trabzonspor gibi büyük bir takımı Denizli’ye getirdiniz. Artık imrenilen, takip edilen bir takım oldu Kızılcabölükspor. Bu birlik ve beraberlikle 2.lige yükseleceğinize şüphe yok. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Bundan sonra da böyle olacak ve desteklerimiz devam edecek. Üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..