REKLAMI GEÇ

20 NUMARALI FORMA CUMHURBAŞKANININ

20 NUMARALI FORMA CUMHURBAŞKANININ

İl kongresi için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Teknik Direktör Hasan Şermet ve futbolculardan sürpriz karşılama.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2018 Çarşamba, 10:14

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Nisan’da gerçekleşen Ak Parti Denizli 6’ncı Olağan Genel Kurulu için Denizli’ye geldi. Ak Vadi’de halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Hasan Güngör Spor Salonu’ndaki il kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Denizli ziyaretinde sürpriz bir karşılama yapıldı. Cumhurbaşkanlığı helikopterinin indiği Ak Vadi’deki spor sahasında Kızılcabölükspor heyeti Erdoğan’ı karşıladı.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Teknik Direktör Hasan Şermet, takım kaptanı Ramazan Eraslan, Ali Helvacı, Mustafa Ethem Erboğa, Samet Dağlı’nın karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarı kırmızılı kulübün son durumu hakkında bilgiyi Cumhurbaşkanı Spor Başdanışmanı Hamza Yerlikaya verdi. Kızılcabölükspor’un 3. Lig’de iyi bir sezon geçirdiğini anlatan Yerlikaya, “Çok iyi bir takım oldular. Bu sezon hedeflerini daha da büyüttüler” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sarı kırmızılıların ligdeki konumunu sordu. Yerlikaya’nın “Şampiyonluğa oynuyorlar” yanıtından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bir mahalle takımı olarak gösterdiğiniz başarıdan dolayı kutluyorum” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da dahil olduğu karşılamada Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde adı yazılı 20 numaralı formayı hediye etti. Cumhurbaşkanının ilgi ve desteğine teşekkür eden Başkan Osman Duran, “Sayın Cumhurbaşkanımız bize çok ilgi gösterdi. Hem Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak hem de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya Kızılcabölükspor ile yakından ilgilendi ve destek oldu. Bize güç verdiler. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..