REKLAMI GEÇ

5 futbolcu gönderildi

5 futbolcu gönderildi

Hem lig hem kupa mücadelesi veren Kızılcabölükspor çoğunu sezon başında kadrosuna dahil ettiği 5 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2016 Pazartesi, 10:09

Spor Toto 3. Lig’e mücadele eden Kızılcabölükspor çoğunu sezon başında kadrosuna kattığı 5 futbolcusu ile yollarını ayırdı.

Sarı kırmızılı yönetim teknik ekibin raporu doğrultusunda 5 futbolcuyu görüşme odasına aldı ve karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Teknik Direktör Şermet’in beş öğrencisinden de verim almadığı için gönderilmelerini istediği öğrenildi. Diğer yandan sarı kırmızılılar futbolculara hizmetleri için teşekkür etti ve başarı diledi.

KİMLER AYRILDI?
Sarı kırmızılılar geçen sezon da kadrosunda bulundurduğu ve fazla kullanamadığı Emrah Şehinçiftçi ile yollarını ayırdı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 7 lig maçında görev almıştı.

Mekik, 24 Erzincanspor’dan transfer ettiği 22 yaşyindeki forvet Eray Can Akkaya, Ereğli Belediyespor’dan transfer ettiği ve bu sezon 4 maçta oynattığı 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ergin Ersin, kaleci Kazım Kaan Kozak ve  Turgutluspor’dan aldığı bu sezon 6 lig maçında faydalandığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu  Mert Narin’i de gönderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..