REKLAMI GEÇ

6 FUTBOLCUYA CEZA

6 FUTBOLCUYA CEZA

Kızılcabölükspor’un Ankara Adliyespor maçında yaşadığı saha olayları pahalıya patladı. 6 futbolcu maç cezası aldı, yardımcı antrenör müsabakadan men edildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Ekim 2017 Cuma, 10:21

TFF 3. Lig 3. Grup’ta geride kalan haftada Ankara Adliyespor’u ağırlayan ve uzatma bölümünde yediği golle maçta tek puana razı olan Kızılcabölükspor, maç sonrası çıkan olayların ağır faturası ile karşılaştı.

Karşılaşmanın orta hakeminin tartışmalı kararları ile gerilen saha içi ve tribünlerin neden olduğu olaylar sonucu sarı kırmızılı 6 futbolcu ve bir teknik adama ceza geldi.

 

İŞTE O CEZALAR
Maçta taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle PFDK kulübe 2500 lira para cezası kesti. Kötü tezahürat için bu sezon ilk kez olması nedeniyle ise sadece ihtarda bulundu.

Maçta kırmızı kart gören kaptan Ramazan Erarslan bir maç ve 1500 lira cezaya çarptırıldı.

Sedat Yahşi ise hakeme yönelik sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle 1 maç men ve 1500 lira ceza aldı.

Maç sonundaki kavgaya karışan Mert Can Dadan, Serkan Özen, Taygun Vurgun ve Gökhan Özer ikişer maç ve biner lira para cezasına çarptırıldı.

Yardımcı antrenör Seyfettin Kurtulmuş ise rakip takım sporcusuna saldırdığı gerekçesi ile 5 maç yedek kulübesi ve soyunma odası cezası aldı ayrıca 1500 lira para cezasına çarptırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..