REKLAMI GEÇ

AKYOL, MEKİĞİ ÖRNEK GÖSTERDİ

AKYOL, MEKİĞİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Kızılcabölükspor yönetimi Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u ziyaret etti. Başkan Akyol, Kızılcabölükspor’u Türkiye’deki tüm profesyonel kulüplere örnek gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ağustos 2018 Çarşamba, 10:43

Kızılcabölükspor bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, sarı kırmızılı yönetim de ziyaretler gerçekleştiriyor.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete yönetim kurulu üyelerinden Ergün Gürel, Kamil Sayın, Serkan Dayıoğlu, Ramazan Yılmazlı, Ramazan Usta, Orhan Cennetoğlu ve Ahmet İlem eşlik etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Belediye Başkanı Veli Akyol sarı kırmızılı yönetimi çalışmalarından dolayı kutlarken Kızılcabölükspor’u da örnek gösterdi.

Sarı kırmızılı takımın başarısı ile her zaman gururlandıklarını kaydeden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol; “Kızılcabölükspor kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri planlı, programlı, şeffaf bir şekilde çalışma örneği göstererek büyük başarılar gösteriyorlar. Son 3 sezonda 2 kez final heyecanı yaşattılar. İnşallah 3.sünde bir üst lige çıkmak nasip olur. Biz bugüne kadar mekiklerimizin hep yanında olduk ve bundan sonra da böyle olacak. Hep birlikte büyük başarılar yakalayacağız. Kızılcabölükspor’u 2.Ligde görmek istiyoruz’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ise Başkan Akyol’un her zaman kendilerine destek verdiğini hatırlatarak, “Desteklerini arkamızda hissediyoruz. Hep birlikte daha güzel başarılara ulaşyacağımıza inanıyoruz.  Yeni sezonda futbolseverlere iyi bir takım izleteceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..