REKLAMI GEÇ

ALİ YALÇIN KIZILCABÖLÜKSPOR’UN BAŞINA GEÇTİ

ALİ YALÇIN KIZILCABÖLÜKSPOR’UN BAŞINA GEÇTİ

Kızılcabölükspor’da Hasan Şermet ve ekibi ile yolları ayırmayı planlayan Başkan Osman Duran dün gece Ali Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 09:49

Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet ve ekibinin Karacabey Birlikspor ile anlaştığının iddia edilmesinden sonra sarı kırmızılı yönetim takımın başına Ali Yalçın’ı getirdi.

Başkan Osman Duran ve Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Halil Tun dün gece Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ali Yalçın ile her konuda anlaşan Başkan Osman Duran yeni sezonda takımın başına deneyimli ismi getirdiklerini belirtti. Koşullar gereği prensip anlaşmasına vardıklarını söyleyen Başkan Duran eski teknik ekip ile yolların resmi olarak ayrılmadığını, bunun gerçekleşmesinden sonra resmi imzaları atacaklarını söyledi.

Yalçın’ın kulübe katkıları olacağına olan inancını kaydeden Başkan Osman Duran; “Kızılcabölükspor’da bir iki yıllık değil ömürlük çalışmayı düşünüyoruz. Resmi imzalar atıldıktan sonra çalışmalar başlayacak. Hocamızın kulübümüze uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz. Bizde imzalar ömürlük atılır” diye konuştu.

Sarı kırmızılıların yeni teknik patronu Ali Yalçın ise “Hayırlı olsun. Kızılcabölükspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yeni dönemde Ali Yalçın’ın yardımcılıklarını Memiş Sarıçam ve Tuncay Gökçe üstlenecek. Kaleci antrenörü ise Mustafa kocakaya olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..