REKLAMI GEÇ

ALİ YALÇIN: YOL KAZASI YAŞADIK

ALİ YALÇIN: YOL KAZASI YAŞADIK

Ligde 9 maçlık aradan sonra Altındağ Belediyespor karşısında tek golle boyun eğen Kızılcabölükspor’da teknik patron Ali Yalçın maçı bir yol kazası olarak niteledi, “Sezonun en kötü futbolunu oynadık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 09:58

TFF 3. Lig 2. Grup’ta maç önü yaşadığı kritik sakatlıkların sahaya yansıdığı karşılaşmada Altındağ Belediyespor’a 1-0 kaybeden Kızılcabölükspor liderliği devretti.

Sarı kırmızılıların teknik patronu Ali Yalçın sezonun en kötü futbolunu oynadıkları karşılaşmayı bir yol kazası olarak nitelendirdi.
Takım olarak sahada istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Teknik Direktör Ali Yalçın; “Maça istekli başladık ve ilk dakikalarda topla daha fazla oynayan taraf bizdik. Ama ilk 15 dakikalık süreçten sonra sahada istediklerimizi yapamadık. Takım olarak belkide sezonun en kötü futbolunu sergiledik. Kötü oyuna rağmen yine maçın geneline baktığımızda 4 net pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirebilsek belki farklı bir senaryo olabilirdi. Ama oyunsal anlamda bu kötü futbol bize yakışmadı. Bu maçı yol kazası olarak görüp önümüze bakacağız. Lig uzun bir maraton ve daha oynanacak çok maç var” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..