REKLAMI GEÇ

Alkışlar Kızılcabölükspor’a

Alkışlar Kızılcabölükspor’a

Ankara’da Tarsus İdman Yurdu ile final oynayan sarı kırmızılılar son dakikaları nefes kesen maçta 2. Lig şansını kullanamazken, Denizli’ye yine bir başarı ve gurur öyküsü ile döndü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 10:40

SELAMİ AYDIN
Bölgesel Amatör Lig 2012-2013 sezonunda tüm rakiplerini geride bırakarak 66 puanla 3. Lig’e merhaba diyen Kızılcabölükspor 5 sezondur profesyonel ligde destan yazmayı sürdürüyor.

Sarı kırmızılılar her sezon rakiplerinin çok altında bir bütçe ile lige ağırlığını koymayı başarırken iki kez de final heyecanı yaşadı.

Önceki yıl 2. Lig final maçında Zonguldak Kömürspor’a kaybederek elenen sarı kırmızılılar geçen yıl da Türkiye Kupası’nda gruplara kalma başarısı göstermişti.

Bu yıl zorlu geçen ligin ardından play-off yarı finaline adını yazdıran Kızılcabölükspor Sultanbeyli Belediyespor’u eledikten sonra dün Ankara’da Tarsus İdman Yurdu ile final maçına çıktı.

Zorlu finalde maça iyi başlayan sarı kırmızılılar 14’ncü dakikadaki şok golle geriye düştü. Güçlü rakibi karşısında özellikle maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü eline alan sarı kırmızılılar son 10 dakikası ve uzatma bölümü nefes kesen maçta sayısız gol fırsatını kullanamadı ve 2. Lig rüyasını başka bir sezona bıraktı.

Dar bütçesi ile dikkat çeken Kızılcabölükspor’un 5 sezondur gösterdiği performansın ardından inanmışlık, sevgi ve istikrar yatıyor.

Takımın yönetimi ve teknik ekibi amatör ligden bu yana değişmedi. Başkan Osman Duran’ın önderliğindeki sarı kırmızılılar Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcıları ile Türkiye’ye örnek olmayı başarırken, “Futbolda başarının sadece para ile olmayacağının” da en büyük kanıtı olmayı başardı.

Kupayı çok isteyen sarı kırmızılılar bu arzusunu gerçekleştiremese de gösterdiği performansla camiasını mutlu etmeyi başardı.

Sarı kırmızılıları Ankara’da destekleyen yaklaşık 400 taraftar ve Denizli futbol dünyasının önemli isimleri kaçan 2. Lig’in ardından büyük üzüntü yaşadı. Futbolcular da maç sonunda adeta yıkıldı.

Denizli’ye son dönemde futboldaki başarısızlıkların aksine final oynatan ekip teşekkürü de sonuna kadar hak etti. Destek konusunda adeta öksüz bırakılan sarı kırmızılı kulübün bundan sonraki macerası da büyük bir dikkatle takip edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Necati TAHAL   -  Bağlantı 24 Mayıs 2018, 11:45

Tebrikler… Tüm zorluklara rağmen Denizlinin gururu oldunuz!..Sayın Başkan ve ekibine oyuncularımıza, Kızılcabölükspor’a gönül veren tüm futbol severlere çok teşekkürler…