REKLAMI GEÇ

AYDINLI İSTEDİ, ÖRNEK KULÜP OLDULAR

AYDINLI İSTEDİ, ÖRNEK KULÜP OLDULAR

Kızılcabölükspor’a amatör kümeden bu yana destek veren Onursal Başkan Osman Aydınlı’nın sarı kırmızılı yönetime tavsiye ve direktifleri örnek bir kulübü ortaya çıkardı. Kızılcabölükspor tek kuruş borcu olmayan tek kulüp olarak 5 sezondur yoluna devam ediyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Kasım 2017 Perşembe, 10:30

Kızılcabölükspor hem saha içindeki başarıları ile hemde yönetimsel olarak Türkiye’ye örnek olmayı sürdürüyor. Bu başarının arkasında; Başkan Osman Duran ve yönetimi olduğu kadar duayen işadamı ve kulübün onursal başkanı Osman  Aydınlı’ da bulunuyor.

Kızılcabölükspor’un 1. Amatör Küme’den bu yana yolculuğunu takip eden ve kulübe sınırsız destek veren duayen işadamı Aydınlı, sarı kırmızılı yönetime tavsiyeleri ile de yön vermeyi sürdürüyor. Aydınlı’nın en önemli nasihati ise ‘borç’ konusunda oldu. Kulübün asla borçlandırılmamasını isteyen Aydınlı, “Ayakta kalabilmek için ayağınızı yorgana göre uzatın. Faizlere, mahkeme masraflarına neden olacak borçlanmalara girmeyin” diye öğütlediği yönetimden bu isteklerinin karşılığını aldı.

BAŞKAN DURAN: TEK KURUŞ BORCUMUZ YOK
Sınırlı bir bütçe ile yollarına devam ettiklerini zaman zaman sıkıntılar da yaşadıklarını söyleyen Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran tek kuruş borçları olmadığının altını çizdi. Onursal Başkan Aydınlı’nın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Başkan Duran, “Her zaman Kızılcabölükspor’un yanında yer aldı. Bu kulübün yaşaması için olağanüstü çaba gösterdi. Bizler de onun işaret ettiği yolda ilerlemeyi sürdürüyoruz. Profesyonel ligde 5’nci sezonumuzu geçiyoruz. Borç konusunda onursal başkanımızın nasihatlarini harfiyen uyguladık. Özellikle faiz işleyen borçlar olmasın diye çok büyük önem gösterdik. SGK ve vergi borçları konusunda son derece hassasız. Her ay düzenli ödemeler yapıyoruz ve böyle borçlarımız yok. Kızılcabölükspor’da 5 sezondurhiç kimse federasyona ya da avukata gitmek zorunda kalmadı. Takımımızdan ayrılan oyuncularımızla anlaşıyor, helalleşiyoruz. Bu güne kadar pek çok oyuncumuz geldi gitti. Hepsi ile ödemeleri yapılarak anlaşıldı. Piyasaya, esnafa tek kuruş borcumuz yok. Bu konu yönetimimizin öncelikli konusudur” dedi.

AYDINLI OLMASA KULÜP YÜRÜMEZDİ
Onursal Başkan Osman Aydınlı’nın olağanüstü desteğine değinen Başkan Duran, “Osman Aydınlı olmasa bu kulüp yürümezdi. Gelirleri sınırlı bir kulübe sahibiz. 3. Lig’de sponsorluk gelirleri de son derece düşük. Ekstra tüm maliyetlerden kaçınıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz büyük fedakarlıklar yapıyor. Onların katkıları olmasa sürdürülebilir bir kulüp olamayız.  Açıkçası Osman Aydınlı ve yönetimimin desteği ile ayakta kalıyorum” dedi. Bu sezon 2. Lig hedefi ortaya koyan sarı kırmızılılarda Başkan Duran destek olan herkese teşekkür ederken, “Osman Aydınlı, benim de burada başkanlık yapmamın en önemli destekçisidir. Kızılcabölük ve Kızılcabölükspor isminin yaşatılması için çok büyük emekler sarf ediyor. Bizde ayağımızı yorganımıza göre uzatarak, kulübü borçlandırmadan Osman Aydınlı amcamızı mahçup etmemek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..