REKLAMI GEÇ

BAŞKAN AKYOL KIZILCABÖLÜKSPOR’UN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

BAŞKAN AKYOL KIZILCABÖLÜKSPOR’UN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Son dönemde Kızılcabölükspor’a verdiği destekle öne çıkan Tavas Belediye Başkanı Akyol, sarı kırmızılı kulübün gönlünü fethetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2017 Salı, 12:00

Son dönemde Kızılcabölükspor’a desteğini artıran Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a sarı kırmızılı kulüpten teşekkür geldi. Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Başkan Akyol’un maddi ve manevi katkılarının yanı sıra atkısını alıp maçlara gelmesinin de kendilerini ayrıca motive ettiğini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu sezon da Başkan Akyol’dan büyük destek gördüklerini söyleyen Duran; “Bu sezonda da maddi ve manevi destekleriyle Kızılcabölükspor’umuzun daha iyi yerlere gelmesi için büyük çabaları oldu. Özellikle Kızılcabölük Stadımızın çevre düzenlemesi hususunda çok büyük emekleri var. Maçlarımızda da atkısını takarak takımımızı yalnız bırakmıyor. Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol’a şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Tavas Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Başlı’ya, tüm Meclis Üyelerimize ve Tavas Belediyesi personeline teşekkür ediyorum. Hep beraber büyük başarılar yakalayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..