REKLAMI GEÇ

BAŞKAN DURAN : 2. LİG NEDEN OLMASIN

BAŞKAN DURAN : 2. LİG NEDEN OLMASIN

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran biraz destekle Kızılcabölükspor’un 2. Ligi düşünebileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2017 Salı, 12:31

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 4 maçta topladığı 8 puanla üst basaklarda yer bulan Kızılcabölükspor, Karacabey Birlik karşısındaki futbolu ile sarı kırmızılı yönetimden de tam not aldı.
2-1 kazanılan maç sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Osman Duran destek istedi, Denizli’ye 2. Lig’i armağan etmek istediklerini söyledi.
Karacabey Birlik maçında galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Duran, “Maç boyunca daha fazla pas yapan, daha çok mücadele eden taraf bizdik. Gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşamadık. Oyun olarak her geçen hafta biraz daha iyiye gidiyoruz. Bu hafta sıkışık bir fikstüre rağmen iyi sonuçlar elde ettik. Osmaniye deplasmanında iyi oynadık ve galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ümraniye maçında yüksek efor sarf ettik. İki günün ardından bu maça çıktık ve iyi mücadele ettik” dedi.
Bir haftada üç maça çıktıklarını söyleyen Kızılcabölükspor Başkanı Duran, “Haftada 3 maça çıkmak takımımızı yoruyor ama çocuklar kazanma adına ellerinden gelen her şeyi yaptı. Tüm teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum. Çocuklar alkışı sonuna kadar hak ediyor. Bu istek, bu arzu, bu mücadele devam ettiği sürece hedefe emin adımlarla ulaşacağımızı düşünüyorum. Şuanda takımımız namağlup yoluna devam ediyor. Kısıtlı imkanlarla bu başarıları yakalıyoruz. Daha fazla destekle 2.lige neden çıkmayalım. Tüm mülki amirlerimizden ve ilimizin iş adamlarından destek bekliyoruz. Kızılcabölükspor’un her kuruşu futbola harcanmaktadır. Taraftarlarımız bizleri her maçta yalnız bırakmıyorlar. Taraftarlardan da ricam takımımıza sonuna kadar sahip çıkarak destek olsunlar. Her maçta tam maç saatinde gelmek yerine en az yarım saat önce stada gelerek takımımıza destek olsunlar. Yine maç bitimlerinde de takımımızı alkışlamadan staddan ayrılmayalım. En fazla 5 dakika sonra staddan çıkmış olursunuz. Bu kadar özverili, bu kadar iyi takım bunları hak ediyor diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..