REKLAMI GEÇ

BAŞKAN DURAN MAÇ SAATİNİ NEDEN DEĞİŞTİRDİ?

BAŞKAN DURAN MAÇ SAATİNİ NEDEN DEĞİŞTİRDİ?

Denizli’nin öksüz kulübü Kızılcabölükspor, Sultanbeyli maçının saatinin değişmesini neden istedi?

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:06

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor, Cuma günü saat 16:00’da Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. Play-off turu yarı final ilk maçı olan karşılaşma Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Pamukkale TV’de katıldığı programda Türkiye Futbol Federasyonu’nun maçın saatini daha önce aynı gün akşam 19:00 olarak belirlediğini ve kendilerinin itiraz ettiğini açıkladı.

Denizli Atatürk Stadı’nda gece maçı oynanabiliyor olması nedeniyle yetkililerin karşılaşmayı akşam saatlerine verdiğini anlatan Başkan Duran, “Maç saatini açıklanınca itiraz ettik. Kızılcabölükspor ekonomik olarak çok güçlü bir kulüp değil. Kısıtlı imkanlarla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Maçın gece maçı olması nedeniyle masrafları da yükselecekti. Enerji tüketimi nedeniyle sıkıntı yaşayacaktık. Bu nedenle federasyondan saatin geriye çekilmesini istedik onlar da kırmadılar” dedi.

TRABZON MAÇI ÖNCESİ NELER YAŞANDI?
Programda geçen yıl Türkiye Kupası grup maçlarında Trabzonspor ile Denizli’deki maç öncesi yaşadıklarını da anlatan Başkan Osman Duran, 1-1 biten maçtan önce kar yağdığını ve saha zemininin tamamen karla kaplı olduğunu belirterek, “Eşgüdüm toplantısına girdiğimizde saha zemini tamamen karla kaplıydı. Federasyon yetkilileri maçı bir gün sonraya tehir etmek istedi. Bu tür durumlarda rakip takımın ve hakemlerin tüm masraflarını ev sahibi takım üstleniyor. Bizim böyle bir bütçemiz olmadığını söyledik ve zemini maç saatine kadar temizleyeceğimize dair söz verdik. Eşgüdüm toplantısından hemen sonra kulüp görevlilerimiz ve yöneticilerimiz ile birlikte sahadaki karı küremeye başladık. Üniversiteden öğrencilere haber verdik ve günlük yövmiye karşılığı onlardan yardım aldık. Denizli’de kar yağışı nedeniyle belediyle ekipleri de kentin çeşitli yerlerinde çalışıyorlardı. İlk başta onlardan yardım alamadık. Fakat kent merkezindeki sorunlar giderildikten sonra belediye ekipleri de bize katıldı ve zemini temizledik, maça yetiştirdik. O kadar çok yorulmuştum ki maç sırasında adeta oturduğum yerde uyuyakaldım. Fakat 89’ncu dakikada Emir Can Sayar’ın golü geldiğinde tüm yorgunluğu unuttum. Geçen sezon kupa gelirleri bize ilaç gibi gelmişti” dedi.

TARAFTARA ÜCRETSİZ YAPMAK İSTEDİK AMA…
Cuma günü oynanacak Sultanbeyli Belediyespor maçında taraftara büyük görev düştüğünü belirten Başkan Osman Duran, “Bu yıl 2. Lig’e çıkmak istiyoruz. Önce önümüzde Sultanbeyli engeli var. Bu maçta taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Denizli halkının Kızılcabölükspor’a sezonun son maçında destek vermesini istiyorum. Bundan sonra Denizli’de maç yok. Bu nedenle bu maçın girişlerini ücretsiz yapmayı çok istedik. Fakat statü gereği ücretsiz seyirci alımı yasak. Bu nedenle 10 liralık bilet fiyatı belirledik. Denizli halkı bizi yalnız bırakmasın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..