REKLAMI GEÇ

BAŞKAN DURAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI

BAŞKAN DURAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Denizli iş dünyasına seslenerek bir mahalle takımı olarak daha iyi işler yapabileceklerini söyledi, destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Haziran 2018 Cuma, 15:28

Türkiye liglerindeki tek profesyonel mahalle takımı olan Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran Denizli iş dünyasına seslenerek destek istedi. Sarı kırmızılı takımın 5 sezonda iki kez final oynadığına değinen Başkan Duran, “Biraz destekle daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” dedi. Bir mahalle takımı olmalarına rağmen gösterdikleri başarılar ile tüm Türkiye’de takdir toplayan bir ekip olduklarını hatırlatan Başkan Osman Duran, “Profesyonel lige adım atalı beş yıl oldu ve artık takımımız bu ligin tecrübeli bir ekibi oldu. Her sezon üst sıralarda yer alan bir Kızılcabölükspor oluşturduk ve son üç sezonda da iki kez final heyecanı yaşadık ve yaşattık. Denizli’nin iki profesyonel takımından biri olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettik” dedi.

BORÇSUZ BİR KULÜP
Yeni sezonda da başarı grafiklerini yukarı taşımak istediklerini söyleyen Başkan Osman Duran, “Ayağımızı yorganımıza göre uzatarak kulübümüzü bugünlere kadar borçsuz bir şekilde taşıdık. Tüm yük başta ben ve yönetim kurulu üyelerimizin üzerinde ve biz elimizi taşın altına sokmuş durumdayız. Ama tüm bu özverilere rağmen il takımlarına karşı mücadele etmek hiç de kolay değil. Denizli’nin bir profesyonel takımı olarak herkesin desteğine daha fazla ihtiyacımız var. Neden Kızılcabölüksporumuz daha üst liglerde mücadele etmesin. Benim isteğim tüm Denizli’nin Kızılcabölükspor’a sahip çıkması. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; burada her kuruş futbola harcanmaktadır. Kulübü şeffaf bir şekilde, kendi işimizden daha fazla sahiplenerek yönetiyoruz. Amacımız Kızılcabölük ve Kızılcabölükspor ismini tüm Türkiye’ye duyurabilmekti ve bunu da en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Buradan tüm Denizli’li, Tavaslı, Kızılcabölük’lü iş adamlarımıza sesleniyorum. Gelin sizlerinde desteği ile Kızılcabölükspor’umuzu daha üst liglere taşıyalım. Kızılcabölük’lü ve Kızılcabölükspor’a gönülden bağlı herkesin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..