REKLAMI GEÇ

Başkan nihayet rahat uyuyacak

Başkan nihayet rahat uyuyacak

Ligde 7 maç sonra kazanan Kızılcabölükspor’un keyfi yerinde. Uzun süredir stres altında olan Başkan Osman Duran artık rahat uyuyabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 10:41

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta geçen sezon şampiyonluk mücadelesi verdikten sonra bu sezona çok kütü başlayan Kızılcabölükspor nihayet şeytanın bacağını kırdı.

Erzin Belediyespor deplasmanında kaptan Kerim Bölük’ün iki ve Fatih Arat’ın son dakika golü ile 3-2 kazanan sarı kırmızılılarda bu galibiyete en çok sevinen isimlerden biri de Başkan Osman Duran oldu.

Cizrespor maçında taraftarın hışmına uğrayan ve istifaya davet edilen Duran 7 maçtır kazanamayan takımı için büyük stres yaşıyordu.

Erzin Belediyespor deplasmanında çok iyi oynadıklarını söyleyen Başkan Duran, “Maça çok iyi başladık. İyi oynadığımız bölümde gol yedik ama asla umutsuzluğa kapılmadım. Takım çok iyi mücadele etti. Motivasyon ve konsantrasyon üst düzeydeydi.  Yakaladığımız pozisyonlar da vardı ama değerlendirememiştik. Golden sonra ağırlığımızı biraz daha artırdık ve skora gitmesini bildik” dedi.

Karşılaşmanın 86’ncı dakikasında eşitlik golünü kalelerinde gördüklerini söyleyen Başkan Duran, “Yine aynı talihsizlikleri yaşamak istemedik. Takım olarak buna direnç gösterdik. Golün karşılığını verdik. Çok mutluyum. Uzun süredir tüm yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak bu galibiyeti bekliyorduk. Artık rahat uyuyabileceğim” dedi.

Takımla birlikte gittiği Hatay deplasmanından yine takımla dönen Başkan Osman Duran’ı dönüş yolunda bir sürpriz karşıladı. Tüm takım futbolcuları Başkan Duran’dan gerekli müracaatları yapın ligin kalan maçlarını Doğan Seyfi Atlı ya da Denizli Atatürk Stadı’nda oynamak istediklerini söyledi.

Sarı kırmızılılar Kızılcabölük’te oynadıkları dört maçta da puan kaybettiklerini hatırlatarak, “Rakipler kale alanı önüne kapanıyor. Saha küçük olduğu için çözmek imkansız oluyor. Sürekli puan kaybediyoruz. Artık o sahaya oynamak istemiyoruz” dediler.

Başkan Duran ise yetkililer ile yeniden görüşeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..