REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Duran ayrılıyor mu?

Başkan Osman Duran ayrılıyor mu?

Kızılcabölükspor’da sezonun tamamlanmasının ardından yönetim kongre kararı almaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılıları 3. Lig’e çıkaran Başkan Duran’ın yeni dönemde görev almaması gündemde

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Mayıs 2018 Cuma, 10:32

Yorucu bir sezon geçiren Kızılcabölükspor, kısıtlı olanaklara rağmen play-off finali oynadı ve 2. Lig’in kapısından döndü. Tarsus İdman Yurdu maçı ile sezonu tamamlayan sarı kırmızılılarda yönetim de kongre kararı almaya hazırlanıyor.
Başkan Osman Duran ve kurmayları önümüzdeki hafta gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısında kongre konusunu da gündemine alacak.
Kızılcabölükspor’un amatör liglerden beri başında olan 3. Lig’e çıkarmasının yanı sıra bir kez kupada gruplara kaldıran, iki kez de 2. Lig final maçı oynatan Başkan Osman Duran’ın görevi devredebileceği belirtiliyor. Yaklaşık 8 yıldır kulübün başında bulunan Duran ile önemli başarılar elde eden sarı kırmızılı kulüp buna karşın borçlanma yapmayarak Türkiye’ye örnek olmayı başarmıştı.

Son dönemde kısıtlı destekler nedeniyle güçlük çeken sarı kırmızılı yönetim özellikle Denizli’nin ilgisizliğinden şikayetçiydi.

Kongre kararının gündemlerinde olduğunu söyleyen Başkan Osman Duran, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Yönetim kurulu ile görüşüp bir karar vereceğiz. Hepimiz yorulduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..