REKLAMI GEÇ

BAŞKAN OSMAN DURAN’DAN DENİZLİ’YE DESTEK ÇAĞRISI

BAŞKAN OSMAN DURAN’DAN DENİZLİ’YE DESTEK ÇAĞRISI

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran “7-8 yıl aradan sonra Denizli’ye büyük bir takımı getirdik. Herkesin bu maçta bizi desteklemesini bekliyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Aralık 2016 Salı, 11:20

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda mücadele eden Kızılcabölükspor, perşembe akşamı 18:00’de Trabzonspor’u ağırlayacak. Denizli Atatürk Stadı’ndaki mücadeleyi Arda Kardeşler, Kerem Ersoy ve Serkan Ok hakem üçlüsü yönetecek.

Zorlu maç öncesinde bir çağrıda bulunan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran tüm Denizlilileri maça davet etti. Denizli’nin uzun süre sonra bir büyük takım ağırlayacağının altını çizen Duran,”Kızılcabölükspor planlı bir şekilde her yıl üzerine koyarak herkesin hayal edeceği noktalara doğru ilerliyor. 4 yıl üst üste şampiyonluğun ardından 3000 nüfuslu bir mahalle takımı olarak profesyonel lige çıktık ve Kızılcabölükspor ismini tüm Türkiye’ye duyurmaya çalıştık. Bu sezon kupada gruplara kalarak tarih yazmak istedik ve bunu da başardık. 7-8 yıl aradan sonra Denizli’ye büyük bir takım getireceğiz. Şu anda Trabzonspor ile maç yapan bir Kızılcabölükspor var. Takımımızı bu seviyelere kadar getirdik. Perşembe günü Atatürk Stadı’nda Trabzonspor’u konuk edeceğiz. Tüm Denizli halkını bu önemli karşılaşmaya bekliyorum. Kızılcabölükspor’a destek olsunlar. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..