REKLAMI GEÇ

BAŞKAN OSMAN DURAN’DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

BAŞKAN OSMAN DURAN’DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran taraftarları Pazar günkü Niğde Belediyespor maçına davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 11:40

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off mücadelesi veren Kızılcabölükspor, Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Niğde Belediyespor’u ağırlayacak. Saat 13:30’da başlayacak karşılaşma için Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran tüm taraftarlara çağrıda bulunarak Kızılcabölükspor’u yalnız bırakmamalarını istedi.

Kızılcabölükspor.org’dan Ahmet İlem’e değerlendirmelerde bulunan Başkan Duran, “Pazar günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Takım olarak Niğde Belediyespor maçına kilitlenmiş durumdayız. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak Play-off iddamızı sürdürmek istiyoruz. Ben teknik heyete ve futbolcularıma güveniyorum. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.

Play-off yolunda büyük öneme sahip Niğde Belediyespor maçında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Tüm Kızılcabölük’lü hemşehrileri ve Denizli halkını Pazar günü Atatürk Stadı’na, takmımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Tüm Spor severler maçımıza davetlidir. Bayanlar için yine özel tribün ayrılacaktır. Takımımızı yalnız bırakmayalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..