REKLAMI GEÇ

ÇOK ACI SÖZLER

ÇOK ACI SÖZLER

Kızılcabölükspor Asbaşkanı Tun’un resmi siteden yaptığı çağrı sarı kırmızılı kulübün aslında çok büyük sıkıntılar içinde olduğunu gösterdi

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 11:27

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Halil Tun kulübün resmi internet sayfasından Denizli’ye bir çağrıda bulunarak kulübe sahip çıkmalarını istedi. Tun çağrı yaparken içinde bulundukları şartları da sıraladı. Denizli’yi 5 sezondur profesyonel ligde temsil eden sarı kırmızılı takımın aslında çok büyük maddi sıkıntılar içinde olduğu da bu paylaşımla ortaya çıktı.

YÖNETİM DAYANMANIN SINIRINDA
Kulübü ayakta tutabilmek için sarı kırmızılı yönetimin ciddi fedakarlıklar yaptığına değinen Asbaşkan Tun, yönetimin dayanma sınırında olduğunun da altını çizdi. Kimseye bir şey demeden, şikayet etmeden ve talepte bulunmadan yollarına devam ettiklerini anlatan Profesyonel Şubeden Sorumlu asbaşkan Halil Tun, ” Bugüne kadar ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Birçok zorluğa, imkansızlıklara rağmen kimseye laf söylemeden işimize bakarak bu noktalara geldik. Her sezon maddi anlamda daha da zorlanıyoruz. Başta Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ellerinden geleni yapıyor” dedi.

SEMT PAZARINDAN ALIŞ VERİŞ
Ekonomik olarak sıkıntı içindeki sarı kırmızılıların mutfak masrafından bile kıstıklarını belirten Tun; ” En basit örnek mutfak masrafını bile en ucuz nereden bulabiliriz, nereden tasarruf  yapabiliriz diye düşünüyoruz” diye konuştu. Sarı kırmızılı yöneticilerin kulübün iaşe ihtiyacının bir kısmını toptancı halinden karşıladığı bir kısmını ise yöneticilerin bulundukları bölgelerdeki semt pazarlarından aldığı da öğrenildi.

HAPİSHANE KOĞUŞU GİBİ ODALAR
Tun kulübün içinde bulunduğu şartları anlatırken kiralık olarak kullandıkları evden bozma tesisin de durumunu gündeme getirdi. Oyuncuların yedişer kişilik odalarda kaldıklarını anlatan Tun, “Bir tesisimiz bile yok. Oyuncularımız bir odada 7 kişi kalıyor. Hazırlık maçı yapmak için bile saha sıkıntısı olduğundan dolayı deplasmanlara gitmek zorunda kalıyoruz. Sezon başında tüm takımlar kamplara giderken biz durumumuz olmadığı için kampa bile gidemiyoruz. Suni çimde 40 derecede antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Devre arası keza aynı şekilde. Soğuk kış günlerinde kampa gidemediğimiz için çoğu zaman yağışlar sebebiyle salonda çalışmak zorunda kalıyoruz. Bunları hiçbir kulübün yaşadığını sanmıyorum. Ama biz tüm bu olumsuzluklara rağmen hiçbir zaman isyan etmedik ve işimize baktık. Artık Denizli Kızıcabölükspor’u yalnız bırakmamalı” dedi.

ÜVEY EVLAT OLMAK İSTEMİYORUZ
“Tun sözlerini şöyle sürdürdü: “Üvey evlat olmak istemiyoruz. Kızılcabölükspor ayağını yorganına göre uzattığı için bugüne kadar borçsuz bir şekilde yoluna devam etmiştir ve burada her kuruş futbola harcanmaktadır. En büyük şansımız Başkanımız Osman Duran. Böylesine bir futbol aşığı, amatör ruhunu hiçbir zaman kaybetmeyen bir futbol adamına herkes destek vermeli. Bazı şeyler Osman Başkanla bir yere kadar ilerliyor. Ben Kızılcabölük doğumlu değilim ama kendimi Kızılcabölük’lü hissediyorum. Tüm Kızılcabölüklü hemşerilerimizi ve Denizli halkını takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Daha büyük desteklerle neden üst liglere çıkmayalım”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..