REKLAMI GEÇ

DURAN: HAKEME RAĞMEN KAZANDIK

DURAN: HAKEME RAĞMEN KAZANDIK

Erok deplasmanında kaybettiği puanlarla zirveyi emanet ettiği Kırşehir Belediyespor’u konuk eden Kızılcabölükspor Oğuzhan ve Mustafa Altun’un sayıları ile skora gitti. Başkan Osman Duran maçın hakeminin yönetiminden yakındı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2018 Pazartesi, 10:57

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Kırşehir Belediyespor’u Oğuzhan ve Mustafa Altun’un sayıları ile deviren Kızılcabölükspor liderliği geri aldı.
Başkan Osman Duran takımı 90 dakika boyunca destekleyen taraftara teşekkür etti, iyi futbol için öğrencilerini kutladı.
Sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Başkan Osman Duran, “Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Çok iyi bir maç oldu. Taratarlarımız stadı doldurdu. Gelip destek olan herkese teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca hiç susmadılar. Bando takımı bile getirtmişlerdi. Harika görüntüler izledik” diye konuştu.

Takımın ortaya koyduğu performanstan çok memnun olduğunu söyleyen Başkan Osman Duran, “Takım iyi bir oyun ortaya koydu. Maçın son bölümünde doğal olarak baskı gördük ama üstesinden geldik. Hakem kararları ile maçın kontrolünü kaybetti. Tartışmalı penaltı kararları, kaçırdıkları ofsaytlar gerginliğe neden oldu. Hocamızın saha dışına gönderilmesi doğru değildi. Kötü hakem yönetimine rağmen kazandık. Liderliği geri aldık. Neticede bir il takımına karşı oynadık. Biz de iyi bir camiayız. İnşallah bu başarılarımız görülür ve artık destek olunur. Açıkçası bu sezon çok yorulduk. Sezon sonuna kadar bir şekilde götürmeye çalışacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..