REKLAMI GEÇ

HAZIRLIK MAÇI: NAZİLLİ BELEDİYE 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 2

HAZIRLIK MAÇI: NAZİLLİ BELEDİYE 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 2

Hazırlık maçında 1. Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor’a konuk olan Kızılcabölükspor geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ağustos 2018 Cuma, 09:39

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor bu kapsamda 3. Lig 1. Grup temsilcilerinden Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Nazilli İlçe Stadı’ndaki karşılaşmanın 5’nci dakikasında Görkem’in sayısı ile geriye düşen Mekik, ilk yarı tamamlanmadan Osman Berkay ve Serkan Özen ile bu gole karşılık verdi ve skoru lehine çevirdi. Teknik Direktör Ali Yalçın’ın tüm oyuncularından faydalandığı karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı.

Mekik sahaya Göksal Özkara Emre Sağlık, Osman Berkay Özçelik, Muhammet Çiçek, Serkan Özen, Taygun Vurgun, Ersin Aslantoğ, Ali Helvacı, Mustafa Altun, Gökhan Özer ve Samet Dağlı 11’i  ile çıktı.

Teknik Patron Ali Yalçın ikinci yarıda İlyas Ural, Emirhan Atilla, Burak Gökbel, Ümit Hatipoğlu, Cihat Kahraman, Melih Vardar ve Ramazan Özkan’dan faydalandı. Sakatlıkları bulunan Yenal Tuncer ve Sedat Yahşi ise maçta görev alamadı.

İyi bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılılar lig için umut verdi. Yalçın’ın öğrencileri üçüncü hazırlık maçında lige hazır bir görüntü verdi. Karşılaşmayı Başkan Osman Duran’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri

Halil Tun, İsmet Gönültaş, Kamil Sayın, Sefa Ağaç, Ergün Gürel, Orhan Cennetoğlu, Nail Karaisli, Ramazan Yılmazlı, Bekir Aykutlu ve Ahmet İlem da takip etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..