REKLAMI GEÇ

Her puanın önemi büyük

Her puanın önemi büyük

Bergama beraberliğinin ardından hafta sonunda Çatalcaspor’u deviren Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde. Teknik Direktör Ali Yalçın galibiyetin önemine dikkat çekti, alınan her puanın önemli olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Eylül 2018 Pazartesi, 10:15

Sezona Bergama Belediyespor deplasmanında golsüz eşitlikle başlayan Kızılcabölükspor hafta sonunda Çatalcaspor’u konuk etti.

İlyas Ural’ın iki sayısı ile skoru bulan Mekik maçın uzatma bölümünde Emirhan’ın sayısı ile üç puanı perçinledi.

Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın takımın ikinci yarısındaki performansından memnun olduğunu söyledi.

İlk yarıya etkisiz başlayan ev sahibi kalesinde üst üste tehlikeler yaşarken ikinci yarıda farklı bir görüntü çizmişti.

İkinci yarıda gelen üç gol ile rakiplerine göz dağı veren sarı kırmızılılarda Teknik Petron Yalçın maçı değerlendirdi. Yalçın; “İlk yarıda oyun olarak kötü bir performans gösterdik. Topu ayağımızda tutamadık ve kaptırdığımız toplarla kalemizde tehlikeler yaşadık. İkinci yarıda bambaşka bir görüntü çizdik. Derli, toplu ve göze hoş gelen bir futbol sahaya yansıttık. Nitekim gollerde peş peşe geldi. Hedeflediğimiz 3 puanı 3 golle elde ettik. Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için atılan her golün, alınan her puanın önemi çok büyük. O yüzden sahadaki futboldan ziyade, kazanacağımız puanlar bizim için önemli. Çocukları kutluyorum. Galibiyeti sonuna kadar hak ettiler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..