REKLAMI GEÇ

HERKES O’NU İSTİYOR

HERKES O’NU İSTİYOR

Kızılcabölükspor’un 22 yaşındaki golcüsü TFF 1. Lig kulüpleri dahil pek çok takımın dikkatini çekmeyi başardı. Emir Can Sayar için pek çok kulüp devrede.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:23

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta güçlü rakiplerin ardından ligi iyi yerde bitiren Kızılcabölükspor’da takımın öne çıkan isimleri transfer piyasasını şimdiden hareketlendirdi.

Sarı kırmızılılarda lig ve kupa maçlarında toplam 19 golle sezonu tamamlayan 22 yaşındaki forvet Emir Can Sayar şimdiden önemli kulüplerin gündemine oturdu.

Sarı kırmızılı forveti TFF 1. Lig’den iki kulübün yanı sıra 2. Lig kulüplerinden de isteyenlerin olduğu belirtiliyor. Bu sezon ligde 31 maçta 11 gol Türkiye Kupası’nda ise 8 maçta 8 gol atan futbolcu için Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da ısrarcı. Mekikle sözleşmesi süren futbolcuyu bırakmak istemeyen Başkan Duran “Önümüzdeki yıl daha yüksek bir hedef koymak istiyoruz. Bu nedenle her futbolcumuza ihtiyacımız var. Takımda kalmasından yanayım fakat iyi bir teklif gelirle hem futbolcunun önünü açmak hem de Kızılcabölükspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla verebiliriz” dedi.

Emir Can’ın bu sezon takımda öne çıkan futbolculardan biri olduğunu hatırlatan Duran, “Kızılcabölükspor hem Denizli hem de Türk futbolu için iyi bir futbolcu yetiştirme merkezi oldu. Her yıl en az bir genç futbolcumuzu  üst liglere gönderiyoruz. Bu işi misyon edindik. Büyük paralar kazanmasak da çocuklarımızı yetiştirip önlerini açmak bizlere keyif veriyor” diye konuştu.

KAPTANLA MASAYA OTURULACAK
Sarı kırmızılılarda 28 yaşındaki kaptan Kerim Bölük’ün de sözleşmesi sona erdi. Bu sezon 31 lig meçinde forma giyen ve 7 golle takımına katkı koyan deneyimli kaptan ile sarı kırmızılı ekip yeniden sözleşme yapmak istiyor. Başkan Osman Duran, “Kaptanımızdan memnunum. Takımda kalmasını istiyorum. Sözleşmesi sona erdi ama yeniden bir araya gelip görüşeceğiz” dedi. Geçirdikleri iyi sezon sonrası neredeyse tüm oyuncularına talip olduğunu söyleyen Duran, “Kadromuzu korumak istiyoruz” diye konuştu.

Kızılcabölükspor’da bu sezon öne çıkan bir diğer isim Fatih Arat’ın da sözleşmesi sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..