REKLAMI GEÇ

İkna ettiler, Başkan Duran devam ediyor

İkna ettiler, Başkan Duran devam ediyor

Başkan Osman Duran’ın kongreye bir yıl olmasına karşın olağanüstü genel kurul kararı ile görevi bırakma isteği yönetim kurulu engeline takıldı. Dün akşamki kritik toplantıda konuyu gündeme alan Başkan Duran’a yönetimin ağır ‘kal’ baskısı oldu. İşte detaylar…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:54

Beş sezondur mücadele ettiği profesyonel ligde iki final oynayan bir de Türkiye Kupası’nda gruplara kalma başarısı gösteren Kızılcabölükspor bu sezon 2. Lig şansını son anda kaybetmişti. Özellikle manevi desteğin beklenenin altında olması sarı kırmızılı yönetimin uzun süredir gündemindeydi. 7 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Osman Duran görevi bırakmayı planlıyordu. Duran bu isteğini dün akşamki yönetim kurulu gündemine de taşıdı.

Kulübü sahipsiz bırakmak istemeyen Başkan Duran olağan genel kurula bir yıl olmasına karşın olağanüstü kongre kararı almayı planlıyordu. Sarı kırmızılıların Şirinköy’deki tesislerinde yapılan toplantıda Başkan Duran yönetim kurulu üyelerine görevi bırakacağını açıkladı, görev almak isteyenlere kulübü bırakacağını söyledi.

AĞIR BASKI ALTINDA KALDI
Fakat yönetim kurulundan beklemediği bir tepki gördü. Sarı kırmızılı kurmaylar Duran’ın kongre kararı almasına ve görevi bırakmasına şiddetle karşı çıkarak göreve devam etmesi yönünde ağır bir baskı uyguladı. Başkan Duran’a açık çek veren yönetim “Göreve devam et. Kızılcabölükspor’u böyle ortada bırakamayız. Şartların ne olursa olsun bizler senin yanındayız. Şartlarını da kendin belirle” dedi.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA SAĞMADILAR
Sarı kırmızılı yönetimin dünkü toplantısına 30’un üzerinde katılım oldu. Yönetimde görevi olmayan Kızılcabölük’lü bazı futbolseverler de kulüp binasına akın ederek Osman Duran’ın görevde kalmasını istedi. Sarı kırmızılı camianın bazı isileri Duran’ın devam etmeme kararından sonra gözyaşı döktü. Bu arada toplantı sırasında Başkan Duran hem Kızılcabölük’ten hem de Denizli’deki çevresinden sık sık telefon alıp baskı gördü. Sarı kırmızılı camia Duran’a ‘Bırakırsan kulübü kaybederiz’ mesajı verdi. Baskılar sonrası Başkan Osman Duran geri adım atarak en az bir sezon daha kulübün başında kalmayı kabul etti.

TUN: DENİZLİ DESTEK OLMALI
Kızılcabölükspor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Halil Tun da Duran’ın ikna edilmesinde etkili isimlerden biri oldu. 7 yıldır yoktan var ettikleri kulübün sahipsiz kalacağı endişesini yaşayan Tun, “Başkan göreve devam kararı aldı. 7 yıldır yaptığımız gibi bundan sonra da birlikteyiz. Denizli halkının bu kulübe sahip çıkmasını bekliyoruz. Bizim beklentimiz maddi değil daha çok manevi” dedi. Başkan Osman Duran ise denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Yoğun baskı vardı. Kulübün geleceği için bu kararı verdik. Hayırlı olsun. Vakit kaybetmeden çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..