REKLAMI GEÇ

Kahreden skor

Kahreden skor

Kızılcabölükspor play-off için Denizli’de kazanıp Bursa’dan haber bekleyecekti… O haber geldi ama…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 09:15

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sezon başından bu yana play-off için mücadele eden Kızılcabölükspor son haftaya gelindiğinde amacına çok da yakın değildi.

Sarı kırmızılıların play-off’a kalabilmeleri için önce Gaziosmanpaşaspor maçını kazanmaları, ardından Bursa Nilüferspor – Çorumspor maçından istedikleri skorun gelmesini bekleyecekti.

Bir kulağı Bursa’da olan sarı kırmızılılar için beraberlik en iyi sonuç olsa da Bursa Nilüferspor’un tek farklı galibiyeti halinde iki takım arasındaki averaj play-off’a çıkan takımı belirleyecekti.

Doğan Seyfi Atlı’daki maça hızlı başlayan sarı kırmızılılar ilk dakikada öne geçse de 6. dakikada eşitlik golünü kalesinde gördü. Maç çok uzun süre böyle devam ederken bu kez Bursa’dan kötü haber geldi. Çorum Belediyespor’un 1-0 öne geçtiği haberi Kızılcabölükspor’un umutlarını tamamen tüketti.

Maçın 70. dakikasında gelen bu haber zaten pozisyon üretmekte zorlanan buna karşın kalesinde pozisyon vermeye başlayan Kızılcabölükspor’un moralini alt- üst etti.

Karşılaşmanın son dakikasında Engin’in konuk ekip adına attığı gol play-off’u Kızılcabölükspor’un elinden alırken bir kara haber de maç sonunda kenar yönetiminden geldi.

Bursa’da Nilüferspor İbrahim Alan’ın 88. dakikada attığı golle eşitliği sağlamıştı. Kızılcabölük öne geçtiği maçı kazansaydı bu sonuçlarla play-off’a katılabilecekti.

TAKIM ÇOK İNANMIŞTI
Sarı kırmızılılarda maçtan önce verilen beyanlarda play-off inancı tekrarlanmıştı. Kaptan Fatih Yiğen Denizli halkına çağrıda bulunarak maça dvet etmiş, Kızılcabölükspor’un üst ligi hak ettiğini söylemişti. Hüseyin Çelik bu maçta gol sözü vermiş ve play-off’u istediklerini kaydetmişti.  Mekiğin kalecisi Asil Kaan ise “Gaziosmanpaşa’yı yenecek güce sahibiz. Play-off’ta olacağız” diyerek taraftarı motive etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..